Principal » Software » Cum se înregistrează discurile în Windows 8?

Cum se înregistrează discurile în Windows 8?

Software  : Cum se înregistrează discurile în Windows 8?

Dacă doriți să înregistrați un CD sau DVD pe Windows 8, este cel mai bine să stocați cu software-ul potrivit. Deoarece acest lucru, disponibil în sistemul de operare în sine, nu oferă prea multe posibilități. Există multe aplicații gratuite disponibile pe piață pentru înregistrarea discurilor. Mai jos veți găsi o descriere care vă va face să înregistrați cu ușurință un disc cu filme, muzică, jocuri sau documente în Windows 8.

Ashampoo Burning Studio Gratuit, Deoarece vorbi despre el este un program gratuit pentru arderea diferitelor tipuri de discuri. Spre deosebire de multe produse de concurență, se poate lăuda cu o dimensiune mică, o serie de funcții utile și un meniu simplu de manevrat. Ashampoo Burning Studio Free permite, printre altele, pentru înregistrarea muzicii în formatele Wav, MP3, FLAC, WMA și OGG Vorbis, videoclipuri video DVD, CD-uri video (VCD) și Super Video CD (S-VCD), precum și copierea discurilor , ștergerea datelor de la mai multe mijloace de înregistrare, precum și documentele de înregistrare alese de noi.

Serviciul se reduce la câțiva pași simpli. Primul in meniu principal Alegem un tip de disc pe care vrem să îl înregistrăm. De exemplu, permiteți-o să fie o listă preferată de piese pe evenimentul viitoare. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Fişier, Următorul Muzică și Creați un unitate MP3 sau WMA. Acum ne mutăm (putem trage) fișiere MP3 din directorul selectat de pe hard disk în fereastra programului și faceți clic pe salva. În acest fel, începe un nou album.

Recomandat
Lasă Un Comentariu