Principal » Software » Cum să înregistrați plăcile în Windows 7?

Cum să înregistrați plăcile în Windows 7?

Software  : Cum să înregistrați plăcile în Windows 7?

Înregistrarea CD-urilor și a DVD-urilor în Windows 7 nu este cu adevărat dificilă. Singurul lucru va avea nevoie este software-ul potrivit. Pe Web puteți găsi câteva aplicații interesante, gratuite care ne vor permite să înregistrăm cu ușurință filme, muzică, documente, programe sau jocuri. 

Propunerea noastră atunci când vine vorba de programe de înregistrare a plăcilor în Windows 7 fără îndoială Ashampoo Burning Studio Gratuit. Spre deosebire de mulți concurenți, nu este nevoie de o mulțime de spațiu pe disc, iar meniul situat pe meniul polonez este extrem de intuitiv și chiar și utilizatorii începători vă vor permite să înregistrați un disc în doar câteva minute. În plus față de arderea CD-urilor și DVD-urilor, avem opțiunea de a scrie pe discuri Blu-ray. Cu toate acestea, un recorder corespunzător va fi necesar pentru acest lucru.

Funcțiile de bază ale programului pe care le putem găsi în meniul principal includ:

- Copierea datelor noastre,

- Ștergerea mai multor medii de stocare,

- Firgerea CD-urilor audio de la WAV, MP3, FLAC, WMA și OGG Vorbis Fișiere,

- Înregistrarea filmelor în formate video DVD, CD-ul video (VCD) și Super Video CD (S-VCD),

- Copierea discurilor.

Suportul de program este banal și în majoritatea cazurilor se reduce la datele pe care vrem să le înregistrăm pe un disc. De exemplu. Vrem să înregistrăm un disc cu piesele dvs. preferate pe mp3. În meniul principal, selectați Fișier> Muzică> Creați MP3 sau WMA.

Apoi, ne mutăm din directorul unde puteți găsi fișiere MP3 în fereastra principală a programului. Toate aceste melodii pe care doriți să le înregistrați. Faceți clic pe Salvați și pregătiți. După câteva momente, avem un nou album creat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu