Principal » Android » Cum să înregistrați o conversație pe Skype?

Cum să înregistrați o conversație pe Skype?

Android  : Cum să înregistrați o conversație pe Skype?

Skype Acesta este unul dintre cele mai populare instrumente de apel vocal și video. Din păcate, nu toate funcțiile sunt disponibile în ea. Nu puteți înregistra conversații, dar, din fericire, există programe suplimentare care vă permit să capturați vocea de la Skype 'a și să o salvați în fișier. 

Puteți alege o duzină sau astfel de aplicații recomandate de Skype 'a. Aplicațiile selectate sunt: Amolo apelator recorder, CallNote Premium Call Recorder, G-Recorder dacă MP3 Skype Recorder. Selecția cererii depinde în principal de preferințele noastre. Merită atenția este m.în. MP3 Skype Recorder, care se caracterizează printr-o interfață simplă. 

Pentru a începe înregistrarea. Porniți butonul El. După conversație, alegeți off. Fișierele sunt salvate în folderul ales de noi, în format MP3, care este ușor de editat np. a decupa. 

MP3 Skype Recorder Puteți descărca pe site-ul web.VoipcallRecording.COM / MP3_SKYPE_Recorder.  Dacă aveți o problemă cu rularea, asigurați-vă că aveți .Cadrul net 4.0. Programul este dedicat platformei Windows Vista, 7 și 8. Dacă aveți Windows XP, puteți utiliza aplicația EVAER. Pentru MacOSX, a fost pregătită o Wallture sau Vodburner.

Recomandat
Lasă Un Comentariu