Principal » Internet » Cum se înregistrează un CD?

Cum se înregistrează un CD?

Internet : Cum se înregistrează un CD?

Dacă doriți să creați propria compilație muzicală, pe care o veți folosi în playerul muzical la domiciliu sau într-o mașină, trebuie să alegeți cu atenție parametrii CD-ului.

Puteți înregistra orice tip de date pe CD - De asemenea, cântece în format MP3 sau WAV. In caz de CD-uri audio, care oraș ok. o duzină de cântece și poate fi rulată pe toate dispozitivele echipate cu un player de disc, trebuie să configurați datele de înregistrare în consecință. 

Cel mai popular program de înregistrare este Nero, dar aceasta este o aplicație plătită disponibilă în versiunea de testare. Dacă nu doriți să plătiți pentru software - utilizați soluții freeware. 

Una dintre cele mai bune propuneri este Cdburnerxp, care are un vrăjitor încorporat care creează diferite tipuri de discuri. În cazul CD-ului muzical, selectați opțiunea Placă audio.

Acum în fereastra programului puteți căuta un dosar care conține fișierele pe care doriți să le înregistrați. Adăugați-le prin drag și drop în partea de jos a ferestrei programului. Stripul de progres indică gradul de spațiu ocupat în câteva minute. CD-ul poate găzdui OK. 80 de minute material. După umplerea suporturilor media, puteți începe înregistrarea făcând clic pe buton. Înregistrare. Selectați o viteză redusă de înregistrare, astfel încât fiecare jucător să poată gestiona muzica. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu