Principal » Software » Cum să înregistrați o placă de bootabilă?

Cum să înregistrați o placă de bootabilă?

Software  : Cum să înregistrați o placă de bootabilă?

O placă de boot este o placă care pornește imediat după introducerea pe CD / DVD a computerului. Cele mai multe plăci bootabile sunt utile la instalarea sistemului de operare. După introducerea unui astfel de disc, programul de instalare se aprinde automat fără a fi nevoie de interferențe utilizator. În continuarea părții textului, vă vom arăta cum să înregistrați cu ușurință o placă de bootabilă.

La început, vom avea nevoie de programele potrivite. Vă recomandăm aici Easy CD Creator. După instalarea și pornirea programului din meniu Fişier noi alegem Proiect nou CD și începeți opțiunea CD-ul bootabil.

Acum este timpul să determinați cum să vă emulați când încercați computerul de pe un CD. Puteți alege o dischetă de 1,44MB, 2.88MB, hard disk sau fără emulare.

Putem alege prima opțiune (dischetă 1.44MB) - marcați câmpul Bootble floppy dischetă emulație 1.44 MB. Pornim opțiunea succesiv Generați imaginea din floppy. Lăsați restul câmpurilor neschimbate și faceți clic pe BINE.

Timp pentru a înregistra un disc. Pentru a face acest lucru, în meniul principal al programului (fereastra superioară), marcați și trageți la Coloana de jos dreapta Aceste fișiere și directoare pe care vrem să le ardem. Merită să ne amintim că, în cazul unei plăci bootabile, nu există posibilitatea eliberării fișierelor după sesiune. Prin urmare, ar trebui să înregistrați totul la un moment dat.

La sfârșit, deschidem fereastra Proprietăți de compilație (Fișier> Proprietăți) și ne întoarcem acolo Înregistrați utilizând numai o singură pistă de date și înregistrați în format Modul 1 - CDROM. Rămâne numai pentru a seta în modul înregistrare în modul Disc dintr-o dată și dezactivați opțiunile Permiteți o altă înregistrare. Faceți clic pe Înregistrare Start și gata. Placa noastră de boot este doar arzătoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu