Principal » Gaming » Cum se înregistrează pe un disc cu abur?

Cum se înregistrează pe un disc cu abur?

Gaming  : Cum se înregistrează pe un disc cu abur?

Deși aburul este un serviciu bazat pe distribuția digitală, creatorii săi nu au uitat de oamenii cărora le place să-și arhive datele sau cu conexiune la internet medie. Steam vă permite să înregistrați jocuri pe DVD-uri sau să le copiați pe discuri portabile. 

Dacă am cumpărat un titlu în magazinul de aburi sau am intrat în cod (serial) pentru un produs, putem crea o copie de rezervă. 

În acest scop, în fereastra Steam, alegem meniul Steam și opțiunea Creați sau restaurați un joc de backup

Apoi faceți clic pe buton Creați o copie de rezervă a aplicațiilor instalate

Alegem un joc pe care dorim să îl înregistrăm pe un disc sau pe o memorie portabilă 

Acum ar trebui să alegeți un spațiu de copiere.

În fereastra următoare, decidem să mărim pe dosarele pe care le creăm - ele pot fi dimensiunea CD-ului, DVD-ului sau propria dvs., definită. Dacă memoria noastră sau disc funcționează pe FAT32, trebuie să optați pentru o dimensiune a fișierului mai mică de 4 GB, altfel nu va fi posibil să mutați fișiere atât de mari.

În funcție de dimensiunea jocului, procesul de copiere poate dura mai multe zile cu mai multe viteze. Mai târziu, putem înregistra fișiere în orice program de înregistrare și de a vă bucura de o copie a jocului cu abur pe un DVD.

Dacă vrem vreodată să folosim backup-urile pe care le creăm în acest fel, apelați doar același meniu și selectați opțiunea Backup. După ce a indicat dosarul cu jocul, Steam va conecta datele și va instala titlul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu