Principal » Internet » Cum să înregistrați un film pe un disc?

Cum să înregistrați un film pe un disc?

Internet : Cum să înregistrați un film pe un disc?

Înregistrarea CD-urilor și a DVD-urilor nu sunt complicate. Cu toate acestea, nu toată lumea sa ocupat până acum de această activitate. Mai ales pentru multimedia. În prezent, filmele sunt destul de des pe discuri. Pentru cei care ar dori să-și arhiveze seria și filmele lor preferate și nu știu cum să o facă, avem un ghid scurt. Datorită dvs., veți învăța cum să înregistrați rapid un film pe un disc.

Pentru înregistrarea filmelor în afara recorderii și a plăcii, va fi necesară un software adecvat. Există multe pe piață atât pentru aplicații gratuite, cât și gratuite pentru înregistrarea discurilor. Noi propunem Alcool 120% ediție gratuită. Se datorează în primul rând simplității serviciului, o dimensiune mică și o mare eficiență.

Acest program oferă o gamă largă de posibilități. De copierea conținutului altor discuri prin curățarea conținutului mai multor discuri de înregistrare după înregistrarea fișierelor în diferite formate, inclusiv filme. Pentru a înregistra un film folosind alcool 120% Free Edition, executați programul și apoi alegeți Expertul de înregistrare. Există opțiuni afișate pentru tipul de date pe care doriți să le înregistrați (date obișnuite, muzică, film etc.).

În cazul înregistrării filmelor stocate într-una din extensiile populare: MP4, MOV, MPEG4, AVI etc. În Wizard, alegem date. Apoi suntem transferați la ecranul de selectare a fișierelor. Aici alegem acest film sau mai multe filme pe care suntem interesate și faceți clic pe Adăugați. Acum doar faceți clic pe Start și Înregistrarea începe. Întregul proces nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. După înregistrarea fișierelor, tava cu placa ar trebui să se deschidă automat. În acest fel, am reușit să ne înregistrăm primul nostru film.

Recomandat
Lasă Un Comentariu