Principal » Android » Cum să înregistrați un film pe un DVD?

Cum să înregistrați un film pe un DVD?

Android  : Cum să înregistrați un film pe un DVD?

Doriți să înregistrați un film pe un DVD, astfel încât să fie jucat de dispozitive staționare? Un program gratuit pentru înregistrare și un moment de răbdare. Iată cum să o faci!

Aveți nevoie de cererea de înregistrare a discurilor. Puteți opta pentru un instrument comercial, de exemplu. Nero, uneori adăugat la înregistratoare, dar dacă nu aveți un program plătit, utilizați o alternativă gratuită. Unul dintre cele mai bune este Cdburnerxp - Program gratuit, mic și ușor de utilizat. 

După pornirea CDBURNERXP, va apărea un expert în care trebuie să selectați a doua opțiune: DVD Movie Disc. De asemenea, puteți înregistra un film de film ca disc cu date, dar dacă vă interesează deschiderea unui film de către jucători staționari fără a rula opțiuni de pornire divix, aceasta este singura ieșire. 

În fereastra următoare, trebuie să indicați fișierele de film (Ts_Video). Dacă nu aveți astfel de fișiere și un film de la AVI sau al altora, trebuie să convertiți într-unul din programele populare NP. FreeMake Video Converter

În acest moment, merită să alegeți o viteză diferită de înregistrare decât valoarea implicită. Unii jucători nu pot face față discurilor înregistrate la 24x sau mai mari. Merită să o schimbați, de exemplu. 8x. Aceasta înseamnă că filmul va fi înregistrat mult mai mult, dar această tranziție poate plăti. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu