Principal » Internet » Ca pe Facebook pentru a ascunde prietenii?

Ca pe Facebook pentru a ascunde prietenii?

Internet : Ca pe Facebook pentru a ascunde prietenii?

Popularitatea rețelei sociale Facebook are multe plusuri, dar dacă cineva dorește să păstreze viața privată, din păcate nu are o sarcină ușoară. Din fericire, puteți găsi multe opțiuni care vă vor permite să mențineți mai multă anonimitate și să vă protejați confidențialitatea atât pe proprie, cât și pe prietenii dvs. Astăzi vom învăța cum să vă ascundem prietenii.

Nu vrem întotdeauna ca toată lumea să știe cine suntem prieteni sau pe care îl avem pe prietenii dvs. de pe Facebook. Din fericire, este posibil să ascundeți lista de prieteni în fața utilizatorilor acestui portal. Acest lucru nu este dificil și este limitat de practic câteva clicuri de mouse.

Pentru a ascunde o listă de prieteni pe Facebook, mergem la profilul dvs., introduceți marcajul Prieteni, apoi faceți clic pe simbolul Pen din dreapta și selectați "din meniuEditați setările de confidențialitate.

Apoi într-o fereastră nouă, putem alege nivelul de confidențialitate al listei de prieteni. Putem alege o opțiune care vă va permite să vizualizați lista numai prietenilor dvs. sau să ascundeți complet această listă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu