Principal » Internet » Ca pentru Facebook pentru a vedea cine mi-a urmărit profilul?

Ca pentru Facebook pentru a vedea cine mi-a urmărit profilul?

Internet : Ca pentru Facebook pentru a vedea cine mi-a urmărit profilul?

Este adevărat că Facebook nu oferă în prezent opțiuni de verificare care au urmărit profilul, dar probabil că această opțiune va apărea probabil în curând. Cu toate acestea, dacă cineva nu vrea să aștepte, există o modalitate de a verifica cine ne-a urmărit profilul.
Pentru a verifica care vizitează cel mai adesea profilul nostru, conectați-vă la contul dvs. Facebook și apoi faceți clic dreapta și selectați "din meniul contextual oriundeAfișați sursa paginii".

Apoi, într-o fereastră nouă, căutăm un conducător cu o formulă:Initialchatfriendslist". Pentru a face acest lucru, apăsați combinația de taste Ctrl + F, Și apoi în caseta de căutare, introduceți formula de căutare. După un timp, vom fi deconectați la locul potrivit.

Lista numerelor va fi afișată pentru formula menționată. Fiecare număr lung corespunde profilului care a vizitat cel mai adesea contul nostru. Pentru a vedea cine este, copiem același număr și apoi lipiți-l în fereastra de adrese NP. // www.Facebook.COM / 000122348576. După apăsarea tastei Enter, vom merge la profilul de căutare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu