Principal » Internet » În ceea ce privește Facebook să fie invizibil?

În ceea ce privește Facebook să fie invizibil?

Internet : În ceea ce privește Facebook să fie invizibil?

De ceva timp Facebook nu este doar un instrument de divertisment și comunicare între utilizatori, ci și un instrument de lucru pentru companii. Dacă doar răsfoiți profilul companiei, vrem să răspundem la întrebările clienților sau să schimbăm ceva în profil și nu vrem ca nimeni să ne deranjeze în chat, merită să mergi la modul "Invizibil ". Să verificăm cum să o facem.
Din păcate, chat Facebook nu are astfel de funcții de configurare ample, cum ar fi. GG, dar este posibil să se ascundă împotriva altor utilizatori chiar și atunci când suntem conectați. Pentru a face acest lucru, vă conectați la contul dvs. Facebook, apoi faceți clic pe fereastra de cabană din colțul din dreapta jos și alegeți Opțiuni - Pictograma cercului dințată. Apoi selectați "Din meniul contextualSetari avansate".

Într-o fereastră nouă, putem alege câteva opțiuni. Putem activa chat-ul, dar aruncăm notificarea de la prietenii selectați, opriți chat-ul, dar primiți notificări de la persoanele definite sau opriți complet chat-ul - atunci nimeni nu ne va deranja. Desigur, mesajul nu va fi lansat și fără notificare va apărea în căsuța de e-mail pentru a citi în timpul liber.

Recomandat
Lasă Un Comentariu