Principal » Gaming » Cum să cumpărați jocuri și aplicații pe Google Play

Cum să cumpărați jocuri și aplicații pe Google Play

Gaming  : Cum să cumpărați jocuri și aplicații pe Google Play

Site-ul Google Play este o mină de aplicații și jocuri utile pentru toți utilizatorii de dispozitive Android. Atât studenții, cât și lucrătorii de birou sau oameni de afaceri vor găsi ceva pentru ei înșiși aici. De asemenea, vor fi toate tipurile de jucători media sau instrumente grafice. O mare parte este complet gratuită și descărcarea acestora, nu trebuie să ne facem griji cu privire la costuri sau pentru procesul de înregistrare a plăților. Cu toate acestea, dacă se pare că avem nevoie de un software plătit, deoarece nu am găsit un echivalent gratuit? Următorul tutorial va demonstra modul în care puteți efectua plăți pe Google Play - pur și simplu, în siguranță.

Plăți în Google Play Putem implementa în două moduri - prin înregistrarea unui card de plată și un pic mai simplu - prin introducerea achizițiilor la un proiect de lege telefonică. Lattice, din păcate, acum este oferită doar clienților de rețea Joaca.

Ce carte va avea nevoie? Pentru a face achizițiile pe Google Play trebuie să aibă o carte care să permită cumpărăturile pe Internet (cel mai bine pentru a vă asigura că linia de asistență a băncii care a emis cartea către noi). De asemenea, trebuie să ne asigurăm că cartea noastră este Visa, American Express, Master Card sau Descoperi. Cu toate acestea, în țara noastră, cele două cele mai populare sunt în primul rând Visa și Master Card. De asemenea, este important să verificați codul CVC / CVV2. Dacă totul este de acord, cea mai simplă etapă de înregistrare este în spatele.

 

Următorul pas este să pregătiți cardul potrivit și să urmați instrucțiunile. Cel mai bine este să vă înregistrați să nu utilizați un smartphone și ședință În fața PC-ului și înregistrat pe Contul Google - Este cu siguranță mai convenabil.

În primul rând, introduceți în câmpul corespunzător din care Google Cards va descărca bani pentru aplicațiile achiziționate.

Facem asta  această pagină, Unde să faceți clic pe fila "Adăugați un card sau un cont". Apoi introduceți un număr de card de plată digitală, data de expirare și codul de securitate CCV / CVV2. A reușit! Dacă toate datele pe care le-am introdus corect, putem merge cu succes la cumpărături.

O soluție alternativă (numai clienții de rețea Joaca) Este posibil să adăugați achiziții la factura telefonică. Aici, tot ce trebuie să faceți este să utilizați Google Play Click pe o aplicație plătită care ne interesează și faceți clic pe prețul său. 

 

Un ecran va apărea cu posibilitatea de a alege o plată prin card sau de a adăuga la factură. Alegem această a doua opțiune și confirmăm parola. Gata! Nimic, dar nu trebuie să facem și pentru jocuri și aplicații, vom plăti la următoarea factură de telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu