Principal » Gaming » Cum să cumpărați un joc de aburi?

Cum să cumpărați un joc de aburi?

Gaming  : Cum să cumpărați un joc de aburi?

Steam este cea mai populară platformă pentru achiziționarea de versiuni digitale de jocuri. Nu l-ați folosit niciodată? Arătăm cum să cumpărați un joc pe platforma supapei.

Puteți achiziționa jocul pe site-ul Steam sau direct în aplicație - un client care este obligat să ruleze jocul. Vă recomandăm să descărcați programul, să vă conectați la contul dvs. și să mergeți la fila Shop. Acolo, găsiți titlul care ne interesează.

După căutarea jocului, suntem interesați, putem începe achiziția - selectați Cumpărați-vă pentru dvs., ceea ce va atribui jocului contului nostru. Este posibil să cumpărați așa-numitul. Cadou, pe care vom putea să le transmităm cuiva ca un cadou - ca parte a schimbului dintre utilizatorii de aburi.

Apoi selectați metoda de plată. Dacă aveți un card de plată, îl puteți folosi pentru a plăti pentru cumpărare (Vista, MasterCard). A doua soluție convenabilă este un cont în PayPal. Serviciul este aproape de Payu, folosit pe Allegro și în magazinele online. Fondurile PayPal pot fi turnate dintr-un cont bancar polonez în câteva minute și să utilizeze pentru a plăti pentru o achiziție pe abur. PayPal primește o comision, astfel încât costul jocului va fi ușor mai mare decât rezultă din cursul de schimb aplicabil într-o anumită zi. Acestea sunt cele două metode de plată cele mai populare, dar nimic nu vă împiedică să plătiți prin WebMoney sau alt serviciu. 

Când alegem o formă de plată deja aleasă de noi, vi se va cere să furnizăm facturare și transferați în pagina de plată - confirmarea plății prin PayPal sau dați codului CVV / CVC care autorizează plata prin card. 

În plus, este posibil să adăugați fonduri în contul Steam de sus - înainte de a cumpăra jocuri. Suma minimă este de 5, maximum - 100 de euro. Puteți face acest lucru comandând bani cu aceleași metode de plată: PayPal, Visa, MasterCard, PaysafeCard, WebMoney sau Moneybookers. Aceasta este o soluție convenabilă pentru persoanele care cumpără adesea pe abur - atunci cumpărarea este chiar mai rapidă. 

După cumpărarea jocului, nimic altceva rămâne ca descărcarea instalatorului și începeți jocul. Au un joc frumos! Și amintiți-vă - merită să așteptați promoțiile cu aburi!

Recomandat
Lasă Un Comentariu