Principal » Android » Cum să cumpărați o mașină de spălat vase bună?

Cum să cumpărați o mașină de spălat vase bună?

Android  : Cum să cumpărați o mașină de spălat vase bună?

Achiziționarea de aparate de uz casnic, în epoca unei alegeri uriașe, o ofertă variată și nenumărate pentru diferite soluții, nu fi o sarcină ușoară. De exemplu, alegerea unei mașini de spălat vase, acordați atenție nu numai clasei de energie, ci și pentru capacitatea, programele disponibile etc. Ce altceva este important?

Clasa energetică

Alegerea merită să începeți de la determinarea clasei de energie. Cu atât mai bine, asta

..

mai bine. Se pare simplu, dar urmărind cea mai bună clasă de energie nu are întotdeauna sens. O clasă de energie înaltă va lucra în case în care mulți oameni trăiesc și mașina de spălat vase lucrează în fiecare zi, chiar și de mai multe ori. Apoi, investiția de sume mai mari din clasa A +++ se poate transforma în sus, pentru că este vorba despre economii, nu numai de energie electrică, ci și apă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru o mașină de spălat vase pentru o familie mică, care va rula un ciclu complet de mai puțin de o dată pe zi, adăugând bani pentru cea mai înaltă clasă de energie, de exemplu,. În detrimentul calității dispozitivului, nu are sens.

Lățimea mașinii de spălat vase

Pe piață există două mașini de spălat vase - 45 cm și 60. Alegerea pare a fi un simplu: o mașină de spălat vase mai mici pentru o mică bucătărie, un apartament mic și o familie mică, mai mare pentru o familie mai mare. Amintiți-vă, totuși, să alegeți ca o mașină de spălat mare. Cu o bucătărie mare, o alegere mult mai bună ar fi o mașină de spălat cu o lățime de 60 de centimetri. Modelul de 45 de centimetri este o ultimă soluție. Un model mai mare este mai mare oportunități și garanție de performanță în timpul recepțiilor ocazionale.

Capacitate 

Capacitatea este asociată cu lățimea mașinii de spălat vase. Cu atât mai multe seturi se potrivesc, cu atât mai bine. Un minim pentru mașinile de spălat vase de 45 centimetri sunt 10 set de feluri de mâncare pentru mai mari și aproximativ 14-15. 

Programe de spălare

Se pare că cu atât mai mult, cu atât mai bine, dar nu întotdeauna toți voi putea folosi. Cu toate acestea, există două programe a căror prezență poate fi apreciată în mod special. Discursul unui program care permite jumătate din ciclu. Acest lucru permite salvarea apei și a energiei electrice la un moment dat când există puțin sau sânge sunt doar puțin murdare. Va fi, de asemenea, un ciclu rapid, mai ales când vizitați oaspeții neașteptați. 

Ce altceva este important?

Înainte de a cumpăra, să luăm în considerare nu numai clasa energetică, ci și la consumul de apă în timpul ciclului. Nivelul de zgomot este, de asemenea, important - mașina de spălat vase nu trebuie să fie prea tare în timpul funcționării. Echipamente suplimentare, cum ar fi sertarul tacâmurilor sau afișajul pe podea vor fi binevenite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu