Principal » Android » Cum să utilizați depozitul?

Cum să utilizați depozitul?

Android  : Cum să utilizați depozitul?

CDM-urile sunt mașini speciale, care, spre deosebire de ATM-uri, numerarul utilizat pentru a plăti sau a efectua transfer de numerar. În funcție de mașina de depozit, unele opțiuni pot varia, dar după instrucțiunile de pe ecran chiar utilizatorii novice nu vor avea probleme cu serviciul. Mai jos sunt modul de utilizare depozit.


Casuals - precum și ATM-uri - cel mai adesea se află în apropiere de facilitatea bancară sau în centrele comerciale.
1. În primul rând, puneți-ne propria noastră card, la care este atribuit contul.
2. La început, ar trebui să alegeți utilizator - De regulă, Polonia și Engleză sunt disponibile.
3. Pregătiți bani - de preferință dacă Anterior, vom pregăti suma potrivită, Pentru a nu pierde timpul la depozit. Amintiți-vă că banii Ele nu pot fi degradate, rupte sau umede. De asemenea, acordați atenție modului de introducere a bancnotelor - instrucțiunile ar trebui să apară pe ecran. De asemenea, este important să nu se arunce mai multe bancnote în același timp decât sugerează instrucțiuni. Cel mai adesea puteți atinge plățile care vă permit să încărcați Până la 50 de bancnote, Deși aceasta nu este o regulă. De asemenea, este în valoare de a transmite sume mai mici, pentru că în cazul unui eventual eșec, putem pierde o mulțime de bani la un moment dat, iar plângerea poate dura câteva zile la câteva săptămâni.
4. Cu bancnote pregătite, puneți-le în gaura dreaptă. După o clipă, mașina va lua de la noi la fel de mult cum am făcut-o în mod corespunzător. Apoi confirmăm cu butonul Următorul Și așteptăm verificarea.
5. În fereastra următoare, apar 3 opțiuni: Adăugați note - Adăugați mai multe bancnote, Returnarea bancnotelor - Depositele va returna banii pe care tocmai am aruncat-o, Accept - Acceptarea tranzacțiilor pentru predarea banilor în contul dvs.
6. După alegerea Accept, Cardul va fi returnat pentru noi. Ar trebui să fie trase repede, pentru că după o duzină de secunde pentru siguranță înainte de persoane neautorizate, cardul va fi descărcat din nou - singura modalitate de a recupera este de a raporta această situație la facilitatea bancară relevantă.
7. După primirea cardului, așteptăm un moment pentru a confirma tranzacția, iar după ce ecranul apare cu invitația următorului client, tranzacția noastră este finalizată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu