Principal » Internet » Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Google Chrome?

Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Google Chrome?

Internet : Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Google Chrome?

Nu folosim întotdeauna un computer singur - de multe ori cineva din familie sau prieteni folosește computerul pentru a naviga pe Internet, verifică poșta etc. Dacă dorim ca datele noastre să fie în siguranță și nu vrem ca cineva să ștergă sau să scrie noi marcaje sau pagini preferate, merită să creați un profil de utilizator separat în browser. Vă sfătuim cum să o faceți în Google Chrome.

În browserul Google Chrome, putem crea rapid și pur și simplu diverse profiluri de utilizator pentru fiecare dintre membrii gospodăriei care utilizează același computer. Întregul proces este foarte ușor, datorită căruia, chiar și utilizatorii începători se pot ocupa de toate opțiunile fără prea multă experiență.

După pornirea browserului Google Chrome, faceți clic pe pictograma "Meniu " din colțul din dreapta sus al ecranului și mergeți la "Setări ", apoi în fereastra care apare, faceți clic pe "Adăugați utilizatorul nou "Butonul din secțiunea " Utilizatori ".

În panoul următor, introduceți numele de utilizator și selectați un avatar care va fi afișat pe profil. După selectarea numelui și a imaginii, faceți clic pe "Creați " pentru a crea un nou profil de utilizator. De acum înainte, toate filele vor fi alocate unui anumit cont activ.

Recomandat
Lasă Un Comentariu