Principal » Internet » Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Firefox?

Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Firefox?

Internet : Cum se utilizează profilurile utilizatorilor în Firefox?

Dacă folosim un computer la o companie cu alte persoane, de exemplu cu unul dintre membrii familiei, probabil că toată lumea folosește un browser și nu dorește ca a doua persoană să schimbe setările, a șters paginile salvate sau adăugate noi. Cea mai bună soluție în acest caz este de a crea profiluri separate de utilizator. Să verificăm cum funcționează pe exemplul browserului Mozilla Firefox. 

În timp ce în browserul Google Chrome (pe care îl vom scrie în curând), crearea și gestionarea profilurilor de utilizatori nu este o problemă, astfel încât în ​​Mozilla Firefox această opțiune este disponibilă, dar serviciul său nu este nici intuitiv, nici un utilizator începător prietenos. Din fericire, există o modalitate destul de simplă de a crea și schimba profilurile utilizatorilor în funcție de nevoile dvs. Cum să o facă?

În primul rând, închidem toate filele, browser-ul și procesul activ Firefox. Apoi faceți clic pe meniul Start și introduceți "Firefox în caseta de căutare.Exe -p ". O poziție sofisticată ar trebui să apară în fereastră.

După deschiderea unui fișier executiv sofisticat, va apărea managerul profilurilor utilizatorilor. Într-o fereastră mică, putem crea un nou profil, să schimbăm numele sau să eliminăm din baza de date. De asemenea, putem debifa "Nu afișați această fereastră la pornire", făcând de fiecare dată când pornim browserul Firefox. Se va afișa fereastra de selecție a profilului. În caz contrar, de fiecare dată când vrem să schimbăm profilul, va trebui să introducem comanda "Firefox.Exe -p "în meniul Start. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu