Principal » Internet » Cum să utilizați Pinterest?

Cum să utilizați Pinterest?

Internet : Cum să utilizați Pinterest?

Serviciile de rețea socială se blochează înregistrări de popularitate și practic toată lumea auzise despre astfel de site-uri ca Facebook, clasa noastră (apoi NK.PL), YouTube, Instagram, Twitter etc. Printre acestea se numără și Pinterest, care ar trebui să fie în primul rând fotografi, indiferent de gradul de avansare.
Dacă cineva știe cum funcționează Facebook, el nu ar trebui să aibă o problemă cu înțelegerea filosofiei Pinterest. În timp ce pe Facebook putem publica practic toate materialele Suntem interesați de TJ. Poze, filme, articole etc., Da, pe Pinterest, vom limita doar fotografiile. De ce le publicăm? Este ușor. Pentru a împărtăși ceea ce ne place să vă arătăm interesele sau talentele dacă cineva este interesat de fotografie și ar dori să arate altcuiva.

Utilizarea site-ului este simplă și datorită numeroaselor adăugări la browsere și aplicații mobile, putem fi în mod regulat tot timpul oferind un prieten sau de materiale interesante de familie. Cu ceva timp în urmă, aplicația mobilă a fost disponibilă numai pentru platforma iOS, dar de ceva vreme, utilizatorii cu dispozitivul Google Android se pot bucura de acest serviciu interesant.
Adăugarea de noi materiale este foarte simplă și toată lumea ar trebui să se ocupe de ea. Putem adăuga materiale noi, face o fotografie nouă utilizând aplicația de pe telefonul smartphone, selectați fotografiile salvate pe computer sau utilizați opțiunea "Repin ", care vă permite să conectați materialele altor utilizatori pe propria dvs. masă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu