Principal » Android » Cum se utilizează dulapul de parcelă?

Cum se utilizează dulapul de parcelă?

Android  : Cum se utilizează dulapul de parcelă?

Dulapurile de parcelă sunt una dintre cele mai inovatoare soluții de curierat din ultimii ani din Polonia, care a introdus compania INPOST. Vă permite să ridicați mărfurile în locuri speciale - așa-numitul. Parcellete, situate în multe locuri din Polonia. Doar indicați cea mai apropiată facilitate de pachete lângă locul nostru de reședință și așteptați expedierea, apoi ridicați-o într-un moment convenabil pentru noi. În acest ghid, prezentăm cum să utilizați dulapul de parcelă.


Cum se utilizează dulapul de parcelă?
Mai multe și mai multe magazine online sau site-uri de licitații, atunci când aleg o metodă de livrare, oferă o opțiune Paczkomaty 24/7. Alegerea acestei opțiuni, mergem la o formă specială. Este important faptul că nu trebuie să oferim date personale complete. Suficient Numărul de telefon și adresa de e-mail.
La momentul trecerii parcelei noastre în dulapul de parcelă, vom notifica acest lucru prin SMS sau prin e-mail. De asemenea, găsim cod de 6 cifre, Datorită cărora vom fi capabili să eliminăm pachetul de la dulapul de parcelă.
Acum este suficient să vă arătați în parcela aleasă de noi. Alegem opțiunea Am luat pachetul, Apoi introducem pe ecran Numar de telefon Pe ce cod este trimis, atunci introducem mai devreme în mesaj cod. După un timp, cabinetul se va deschide automat și putem atrage pachetul nostru.
Merită să ne amintim că, în cazul ordinului, avem două opțiuni: Dulap de bază de parcelă Acesta este un loc la care este primul pachet. Dulap de parcelă de rezervă Acest loc la care transportul intră în cazul NP. daunele sale. Expedierea ne așteaptă 3 zile în dulapul de parcelă, Apoi primim o notificare dacă am uitat de primire. Dacă, după 48 de ore, încă nu luăm pachetul, merge la cea mai apropiată ramură INPOST, unde este încă așteptată de 10 zile calendaristice. Puteți verifica periodic informațiile despre starea livrării la // www.vechi.colet.PL / Sleeping_Paczki, 34.HTML.

Recomandat
Lasă Un Comentariu