Principal » Gaming » Cum se utilizează Google Play pe computerul dvs.

Cum se utilizează Google Play pe computerul dvs.

Gaming  : Cum se utilizează Google Play pe computerul dvs.

Android nu ar merita prea mult dacă nu pentru jocuri și aplicații suplimentare care își extind în mod semnificativ funcționalitatea. Acestea (atât plătite și gratuite) pot fi găsite în primul rând în magazinul oficial Google Play. Fiecare smartphone și tabletă au o aplicație de redare preinstală care vă permite să descărcați jocuri și aplicații. Cu toate acestea, navigarea software-ului disponibil este mult mai convenabil de la un computer sau laptop cu un ecran cu un smartphone mult mai mare decât un smartphone diagonal. Mai jos vom demonstra cum să răsfoiți cu ușurință conținutul magazinului Google Play și instalați pe telefonul smartphone sau tabletă selectați jocuri și aplicații de la nivelul PC.

Pentru a putea naviga resursele de magazin Google Play Pe computer, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa din fereastra browserului web Joaca.Google.COM - Versiunea unui magazin de calculatoare va fi afișată pe ecran. Pentru a putea descărca jocuri și aplicații pentru propriul dvs. telefon, trebuie să vă conectați exact la același cont, pe care l-am înregistrat într-un dispozitiv mobil. În acest scop trebuie să faceți clic pe Conectați-vă / conectați-vă În colțul din dreapta sus al ecranului. După conectare, sistemul citește informațiile despre dispozitivul mobil pe care l-am asociat cu un cont dat și afișează numai aceste jocuri și aplicații compatibile cu acesta.

Dacă vreun joc / aplicație ne-a plăcut. Faceți clic pe pictograma care răspunde și suntem transferați pe ecran cu o descriere mai precisă și capturi de ecran. Dacă întregul ne îndeplinește așteptările, îl putem instala pe telefonul smartphone de la PC. Doar selectați butonul Instalare. Jocul va fi găsit automat în memoria smartphone-ului nostru de îndată ce acest lucru se va conecta la Internet.

Întregul proces este extrem de simplu și durează doar câteva momente. Vizualizăm convenabil conținutul magazinului pe un ecran mare de calculator și alegeți aceste jocuri și aplicații pe care le place foarte mult.

Recomandat
Lasă Un Comentariu