Principal » Internet » Cum se utilizează Gmail pe Android

Cum se utilizează Gmail pe Android

Internet : Cum se utilizează Gmail pe Android

Având un cont de e-mail este aproape o necesitate. Adresa de e-mail este de multe ori la fel de importantă ca și acest lucru, în care sunt verificate fizic. E greu de imaginat nici un e-mail. Una dintre cele mai populare cutii este, fără îndoială, Gmail de la Google. El are mai multe sute de milioane de utilizatori din întreaga lume, este stabilă și oferă o întreagă gamă de funcționalități suplimentare. Titularii de smartphone-uri și tablete care rulează Android pot folosi în mod confortabil căsuța de e-mail Gmail prin aplicații mobile dedicate speciale. Mai jos, vom încerca să descriem în detaliu acțiunea Gmail pe Android și să arătăm cum să înființez un cont.

 

Aplicația Gmail este instalată din fabrică în majoritatea dispozitivelor Android. Pentru ao deschide pe ecranul inițial Aplicații, și apoi găsiți pictograma Gmail și faceți clic pe acesta.

Ecranul principal Gmail va apărea în ochii noștri și vom fi întrebat automat despre adăugarea / configurarea unui cont nou. Dacă avem deja o adresă de e-mail pe Gmail, pur și simplu le oferim câmpului corespunzător, introduceți parola și conectați-vă la server.

După fuziune, vom fi întrebat sincronizare e-mailuri și contacte (acestea vor fi sincronizate cu cele pe care le avem într-o cutie poștală și cu datele de tele-adresa dintr-o carte pe un smartphone sau tabletă. Când toate acestea vor fi configurate, putem începe să profităm din plin de aplicație.

Primirea e-mailurilor:

Primirea unui mesaj este extrem de simplă. Atunci când smartphone-ul este conectat la rețea, mesajul este descărcat automat. Acestea sunt afișate ca o listă pe ecranul principal al dispozitivului. Pentru a citi oricare dintre ele, doar faceți clic pe Icon sau titlu.

 

După ce am citit mesajul, putem elimina sau adauga la favorite. Ștergerea rapidă este posibilă făcând clic pe Pictograma coșului (dreapta, cornul superior). Adăugăm la favoritele noastre prin alegerea stea. Sageata stanga Înseamnă înapoi la meniul principal. Putem veni, de asemenea, înapoi prin alegerea cheii sistemului de retur.

Ultima caracteristică, utilă disponibilă din ecranul de mesaj este ascuns sub pictograma de trei puncte pat unul deasupra celuilalt. Acestea sunt opțiuni, datorită cărora putem răspunde rapid expeditorului sau tuturor persoanelor cărora le-a fost adresată sau o transmite.

 

Trimiterea e-mailurilor:

Dacă vrem să compunem un nou mesaj și să trimitem, de exemplu, un prieten, trebuie să facem acest lucru pe ecranul principal pentru a face clic pe pictograma Plicuri cu plus (Colțul superior din partea dreaptă). Vom fi transferați automat în expertul mesajului. Aici ar trebui să introduceți adresa destinatarului, subiectul și conținutul mesajului.

De asemenea, putem adăuga un număr mai mare de destinatari sau trimiteți o copie a e-mailului la altele. Au existat, de asemenea, o funcție responsabilă de adăugarea atașamentelor. Pentru a face acest lucru, selectați tasta Opțiuni de sistem (de obicei marcate cu trei linii pe carcasa smartphone-urilor). Un meniu pop-up va fi afișat cu mai multe opțiuni pentru a alege de la:

- Alăturați-vă fotografiei,

- Atașați fișierul,

- Salvați versiunea de lucru,

- Adăugați DW / UDW,

- Respinge,

- Setări,

- Trimiteți o opinie,

- Ajutor.

Primele două vă permit să atașați o fotografie sau alt fișier care se află în memoria dispozitivului nostru. Altul este responsabil pentru trimiterea unei copii a mesajului.

De asemenea, merită opțiunea Setări. Aici avem posibilitatea unei configurații mai detaliate a căsuței poștale. Cu toate acestea, vă sugerăm să nu schimbați parametrii acolo sunt utilizatori neexperimentați.

 

În acest fel, arată funcționarea de bază a aplicației mobile Gmail. Întregul este foarte simplu de utilizat, iar funcționalitățile de bază nu ar trebui să provoace chiar și cei mai puțin experimentați utilizatori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu