Principal » Internet » Cum se utilizează Gmail offline?

Cum se utilizează Gmail offline?

Internet : Cum se utilizează Gmail offline?

Aveți Gmail, dar nu vă puteți obișnui să verificați poșta online? Doriți să vă întoarceți la momentul Outlook? Nu este nevoie să instalați aplicații suplimentare, Google Gândiți-vă despre Gmail offline, a cărui configurație este foarte simplă.

Dacă doriți să utilizați Gmail fără conexiune la internet, trebuie să extindeți browserul Google Chrome, care este disponibil aici sau în fila Setări de poștă electronică Gmail. Acolo trebuie să alegeți opțiunea Deconectat, și apoi faceți clic pe buton Instalați Gmail offline.

Gmail offline Este disponibil numai pentru acest browser. Puteți fi liniștiți despre datele dvs. de acces la cont - aceasta este o aplicație Google, nu un program de producător extern. După instalare, introduceți fila Deconectat și alegeți o opțiune  Porniți serviciul de poștă electronică offline pentru acest computer și salvați modificările.

Ce oferă Gmail offline?

Avantajul de bază este accesul la poștă fără conexiune la internet. Puteți vizualiza și scrie e-mailuri care vor fi expediate când Gmail detectează o conexiune. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care nu au acces permanent la internet sau calitatea conexiunii lor este slabă.

aplicație Gmail offline Este disponibil în versiunea limbă poloneză și cântărește doar 22 de kilobytes. Programul este capabil să organizeze date pentru sincronizare (de ex. e-mailuri pentru a trimite) timp de 30 de zile.  Programul este disponibil din aplicațiile de marcaj pe Google Chrome

Recomandat
Lasă Un Comentariu