Principal » Internet » Cum să utilizați Navigațiile Google gratuite pe Android

Cum să utilizați Navigațiile Google gratuite pe Android

Internet : Cum să utilizați Navigațiile Google gratuite pe Android

Android este un sistem de operare deschis, care, de la o lună la lună, din ce în ce mai multe jocuri și aplicații. Software-ul schimbă smartphone-urile și tabletele pe dispozitive multifuncționale care sunt adesea capabile să înlocuiască computerul, o consolă de jocuri, o cameră sau chiar navigație prin satelit. Google lansează din ce în ce mai mult software gratuit pentru dispozitivele mobile. Una dintre propunerile mai interesante este, fără îndoială, un sistem de navigație prin satelit care a fost integrat cu Google Hărți populare. Următorul ghid vă va spune cum să utilizați această aplicație.

La început, merită menționat acest lucru Navigarea Google Tot timpul se află în faza de testare, iar unele dintre funcțiile sale nu pot funcționa corect. Cu toate acestea, nu mi sa întâmplat niciodată cu niște greșeli sau nereguli legate de determinarea unui traseu dat.

Dacă smartphone-ul sau tableta noastră nu are nici un miracol instalat Harta Google Cu navigație, putem descărca și instala cu ușurință AICI. După executarea cererii atrage atenția asupra transparenței și a unui meniu mic de opțiuni. Pentru navigarea de bază, cele care sunt disponibile, cu toate acestea, sunt suficiente.

Pentru a porni modulul de navigare, faceți clic pe pictograma Imaging Furculiță a traseului. Acesta este situat în partea dreaptă a barei de căutare. Suntem transferați în meniul de selectare a rutei. Aici putem folosi Locatia mea, Dacă vrem să începem traseul Wyznaczanej a fost în vigoare, suntem în prezent în. Cu toate acestea, dacă vrem să desemnăm un traseu cu punctul de plecare situat în altă parte, doar faceți clic pe Locatia mea Și intrăm la adresa corectă a mâinii.

  

Este demn de remarcat faptul că putem naviga la ambele călătorii Pietonii, Transport public (disponibil pentru orașele selectate) și Cu mașina.

După selectarea punctului de pornire și a adresei țintă, vom fi transferați automat la Previzualizați ruta pe hartă. Dacă există rute alternative la cel afișat pe ecran, putem alege din opțiuni (linii gri de pe hartă). După examinarea traseului, faceți clic pe start (Cornul de ecran inferior) și începe navigarea. Să adăugăm că în afara unei vizualizări hărții transparente despre schimbarea direcției, suntem, de asemenea, informați prin intermediul Mesaje vocale (toate în poloneză).

  

Revenind la ei înșiși Setări - În ciuda câteva opțiuni suplimentare, utilizatorul aici are posibilitatea de a alege, printre altele, tipul de rută (autostrăzile cu plată, drumuri locale) și o funcție care vă permite să dezactivați mesaje vocale. Întregul lucru nu poate oferi cât mai multe opțiuni (adăugând puncte intermediare, mii de puncte de interes, vizualizare 3D integrală) la concurs, dar este complet gratuit. Deci, dacă nu conducem o mașină profesională și folosim navigație sporadic în timpul săptămânii sau petreceri de vacanță, această aplicație Google trece de 100% examen.

În cele din urmă, vom adăuga că ar trebui să ne amintim că hărțile din Google de navigare sunt descărcate în mod regulat, care este necesară pentru a permite transferul de date. În prezent, mulți operatori oferă pachete de internet la prețuri accesibile, care vor fi foarte utile aici. Cu toate acestea, în străinătate, utilizarea de navigație Google poate fi prea scumpă (roaming de date).

Recomandat
Lasă Un Comentariu