Principal » Internet » Cum să copiați fișierele de pe computerul dvs. la Android prin WiFi

Cum să copiați fișierele de pe computerul dvs. la Android prin WiFi

Internet : Cum să copiați fișierele de pe computerul dvs. la Android prin WiFi

dispozitivele Android (în principal smartphone și tablete) poate înlocui mai multe - calculatoare, camere sau centre de divertisment multimedia. Deseori stochează multe fișiere în memoria lor. Și dacă ne-ar dori să rapid și mai presus de toate un mod convenabil de a copia aceste fișiere (de exemplu, album cu fotografii facute) pe disc a computerului nostru sau invers - rip dintr-o tabletă / smartphone, de exemplu, un film? 

Acum, această operație nu necesită nici măcar conectarea dispozitivului la computer printr-un cablu special. Tot ce trebuie să faceți este o conexiune Wi-Fi (de exemplu, o rețea de domiciliu locală) și descărca software-ul din dreapta.

Una dintre cele mai populare aplicații gratuite pentru copiere (dar nu numai!) Fișierele de pe un computer la un smartphone și invers este Airdroid. Acest software se află într-un mod simplu și rapid de a conecta ambele dispozitive între ele printr-o rețea WiFi.

Airdroid Funcționează pe principiul unui server web și funcționează cu versiunea Android 2.1 sau mai mare, deci suportă majoritatea dispozitivelor prezente pe piață. După descărcarea aplicației și instalarea acesteia, începem și apăsați SKIP (dacă nu doriți să înregistrați permanent). După ce a făcut acest lucru, ochii noștri se vor dovedi pentru a aborda o pagină web pe care ar trebui să o introduceți în browser pe computerul nostru.

După introducerea monitorului pe ecran, obținem acces la codul QR, care este, de asemenea, o parolă de acces. Acum apăsați pe telefonul smartphone. Scanați codul QR și vă temeți de obiectivul camerei de pe cod afișat pe ecran. Aparatul va scana automat și conecta la serverul. De acum înainte, avem acces complet la telefonul nostru prin meniul browserului. Merită adăugată că Aridroid este complet polonez, astfel încât serviciul său nu ar trebui să facă pe nimeni nimănui.

În meniul Program, în afară de astfel de opțiuni, ca Fișiere, Poze dacă Filme De asemenea, avem acces la multe alte funcționalități utile:

- Mesaje: Vă permite să trimiteți SMS / MMS de pe computer. Smartphone-ul nostru poate fi confortabil chiar într-o cameră diferită, și dorim să trimitem un mesaj unui prieten doar o face de la computer, introducând text pe tastatură. Mai mult, Aridroid vă permite să citiți mesajele pe care le primim.

- a lua legatura: Vă permite să vizualizați, să ștergeți, să adăugați și să editați o carte de contact situată pe telefonul smartphone,

- Camera: Pornește automat camera pe smartphone-ul nostru (aceasta poate minți până la câteva zeci de metri distanță - tot ce trebuie să faceți este în cadrul rețelei WiFi). Datorită acestei opțiuni, putem face fotografii și tragem filme.

În plus, există mai multe opțiuni ușor mai puțin importante la dispoziția utilizatorului. Întregul este foarte simplu de utilizat și ceea ce este important, extrem de rapid în acțiune.

Datorită posibilității de a transfera fișiere printr-o rețea WiFi, nu va trebui niciodată să căutați un telefon inteligent potrivit pentru a conecta computerul. Adevărat?

Recomandat
Lasă Un Comentariu