Principal » Internet » Cum de a converti video?

Cum de a converti video?

Internet : Cum de a converti video?

Fișierele sunt probabil cele mai frecvent utilizate elemente pe computere nu numai pentru operare, ci și de divertisment, cu computerele Media Center care nu trebuie menționat. Cu toate acestea, nu vrem întotdeauna să jucăm filme pe un computer care de obicei suportă practic toate formatele.
Dacă vrem să reproducem un film pe telefon, tabletă, DVD player sau alt dispozitiv extern, putem avea o problemă. De obicei implică o problemă cu diagnosticarea unui format de fișier - în principal jucători DVD mai vechi sau telefoane tradiționale (nu smartphone-uri care sunt combine multimedia) suferă în principal. În astfel de momente, ajutorul programului de a converti fișiere poate fi de neprețuit.
Unul dintre aceste programe poate fi Video la video, care se va ocupa de conversia practic în fiecare format video. Să spunem cum funcționează.
După descărcarea, instalarea și începerea programului, putem alege limba interfeței. Apoi într-o fereastră nouă, faceți clic pe butonul Adăugați video În colțul din stânga sus, apoi într-o fereastră nouă, selectați locația fișierului nostru video și faceți clic pe două de două ori după cum urmează prin butonul mouse-ului.

După un timp, va apărea o fereastră nouă în care putem selecta profilul de fișier țintă. Putem alege fie un format preferat, fie un dispozitiv specific pe care trebuie afișat filmul. După selectarea unui profil specific, faceți clic pe BINE Și ne întoarcem la fereastra principală.

Apoi, în fereastra principală va apărea un fișier selectat din listă. Faceți clic pe acesta, apoi selectați din bara de instrumente Conversie. Fișierul convertit va fi salvat în aceeași locație ca și fișierul sursă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu