Principal » Internet » Cum să convertiți subtitrari la filme?

Cum să convertiți subtitrari la filme?

Internet : Cum să convertiți subtitrari la filme?

Nu vă uitați întotdeauna la filmul sau seria dvs. preferată de pe computerul dvs. are sens, mai ales dacă avem un mic monitor. Doar un televizor mare și un set adecvat de difuzoare face plăcerea de a viziona mult mai mare. Din păcate, în acest caz, problema poate fi subtitrările care pur și simplu nu apar de pe computer de la computer. Cu toate acestea, există o soluție la această problemă.
Doar convertiți subtitrările stocate în format TXT pentru majoritatea dispozitivelor (televizoare, console, DVD și Blu-ray etc.) Formatul SRT. Din păcate, nu este suficient să convertiți un astfel de fișier într-un editor de text - este necesar un program special pentru acest lucru.
La Converter SRT Este ușor de utilizat și foarte util, în special programul Kinomanom pentru a converti subtitrările din diferite formate SRT. Program La Converter SRT Echipat cu posibilitatea de a căuta automat director cu multimedia, precum și o funcție de căutare a filmului și subtitrări. Instrumentul are o funcție de detectare a valorii FPS, deci nu există nici o problemă cu reglarea vitezei afișajului subtitlu. Și cum funcționează?
După descărcarea și despachetarea programului, faceți clic pe fișier ZNETCS.TosrtConverter.executabil - Programul de acțiune nu necesită înregistrare. După câteva momente, va apărea fereastra programului în care facem clic pe Setări (cercuri dințate), și acolo sub fereastră cale Click pe Adăugați unul nou.

Apoi va apărea o poziție goală pe listă. Click pe Butonul cu trei puncte Pe listă, apoi selectați calea care duce la cataloage cu filme la care avem nevoie de subtitrări în format SRT. După o perioadă de timp în fereastra principală a programului, o listă a tuturor filmelor va apărea împreună cu subtitrările TXT - doar selectați intrarea cu subtitrări în acest format, apoi faceți clic pe Începeți conversia (Săgeată galbenă).

Recomandat
Lasă Un Comentariu