Principal » Internet » Cum de a controla eficiența și performanța calculatorului dvs?

Cum de a controla eficiența și performanța calculatorului dvs?

Internet : Cum de a controla eficiența și performanța calculatorului dvs?

calculatoare moderne nu sunt numai mașini simple pentru aplicații de birou, dar, de asemenea, mașini puternice pentru muncă și divertisment. Programe grafice exigente, redarea filmului de înaltă rezoluție, complicată în termeni de joc grafic și fizic etc. Dacă dorim să avem un computer eficient, starea și componentele sale ar trebui să fie controlate. Vă sfătuim cum să controlați performanța și eficiența calculatorului.

Unii utilizatori decid să instaleze mai multe sau chiar o duzină de programe care monitorizează starea diferitelor componente. Un program de procesor separat, separat pentru o placă grafică, care controlează încă temperaturi, hard disk etc. Din păcate, instalarea unui astfel de număr de programe și rularea acestora cu sistemul face ca performanța calculatorului să scadă dramatic - fiecare dintre aceste programe ia o mulțime de memorie RAM și generează procese noi. Cum de a rezolva această problemă? Este ușor! Instalați doar un program care va avea grijă de toate sarcinile.

Discursul despre program SISOFTWARE SANDRA LITE În cea mai recentă ediție a anului 2014. Acest program colectează, analize și într-un mod accesibil afișează informații despre toate componentele instalate pe computer. Este de remarcat faptul că programul are o serie de module care generează informații detaliate despre hardware și componente care au fost montate pe computer. În plus, programul afișează informații despre software-ul principal de pe computer. Suportul instrumentului este foarte simplu și intuitiv, făcând chiar și utilizatorii începători să obțină toate datele despre computerul dvs. Să verificăm cum funcționează totul.

După descărcarea, instalarea și începerea programului SISOFTWARE SANDRA LITE 2014 O fereastră de bun venit va apărea cu diferite tipuri de semnături, informații, tab-uri Facebook etc. În orice moment putem dezactiva acest lucru, mergând în fila "Setări module " și apoi debifați ambele elemente și apăsând markerul verde "OK ".

După închiderea ferestrei indică ochii, ecranul principal al programului va fi lansat SISOFTWARE SANDRA LITE 2014 cu șapte tab-uri. În prima filă "Home ", găsim funcțiile de bază ale programului, vom afișa Sfat ziua, vom merge direct la instrumentele dvs. preferate, vom efectua o diagnostică a calculatorului etc. În fila următoare "Instrumente " vom găsi instrumente responsabile pentru actualizarea, înregistrarea și îmbunătățirea SISOFTWARE SANDRA LITE 2014. În plus, în secțiunea inferioară veți găsi acces la rapoarte și analiza componentelor computerului. De asemenea, putem testa o stabilitate a computerului sub sarcină și verifică parametrii de funcționare utilizând senzori încorporați. Acest lucru este foarte util pentru cei care doresc să verifice viteza fanilor, temperaturilor, tensiunii etc.

În fila următoare "Benchmarks " vom găsi numeroase module de testare a componentelor individuale ale computerului. În acest loc, există în special entuziaști de răcire de overclockare, care vor putea să testeze hard disk-uri, procesor etc. Există o filă la fel de important „Hardware “, în care puteți găsi o listă a tuturor componentelor instalate pe un computer de procesor, prin memorie și plăci grafice, pe dispozitive indicatoare și imprimante se încheie. 

În fila "software ", găsim informații referitoare la software-ul instalat pe unitățile de calculator. În plus, vom găsi informații despre sistemul de operare, memorie de utilizare, DirectX și OpenGL, etc. În fila "suport ", vom găsi opțiuni responsabile pentru ștergerea registrelor hardware, setări, în timp ce în fila "Favorites ", vom accesa instrumentele cele mai utilizate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu