Principal » Internet » Cum se instalează fișierele APK externe pe Android

Cum se instalează fișierele APK externe pe Android

Internet : Cum se instalează fișierele APK externe pe Android

În prezent, smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android sunt probabil cele mai populare dispozitive electronice. Astăzi, să fii cinstit, ar fi greu să-ți imaginezi viața fără. Se datorează în primul rând o serie de aplicații disponibile pentru descărcare - atât plătite, cât și gratuite. Cele mai multe dintre ele sunt în magazinul oficial Google Play. Cu toate acestea, există cei care privesc în zadar acolo. Sau cele care au fost eliminate de la Google, dar le puteți descărca ca fișiere APK externe, de exemplu pe site-ul producătorului. Următorul text se va apropia de modul în care putem instala fișierele APK externe pe dispozitivul dvs. Android. 

Apk, Apoi firul, cum ar fi Pachetul Android - Un fișier similar cu popularul Borcan telefoanele mobile ușor mai vechi. În mod similar cu programe sau jocuri pe calculator de pe CD-ul conține toate datele de instalare pentru o anumită aplicație. Dacă putem obține un fișier APK cu jocul sau aplicația dorită, amintiți-vă că unele surse din rețea oferă acest tip de articole ilegal, deci mai întâi recomandăm verificarea credibilității site-ului web sau a utilizatorului care ne oferă software-ul.

Dacă ne asigurăm că acest lucru provine dintr-o sursă legală fără griji, putem merge la activități de instalare.

Conectat smartphone-ul sau tableta noastră cu computerul cu cablu USB (Windows XP și Windows 7). Apoi, după ce ați detectat-o ​​prin sistemul de operare, depunem fișierul APK descărcat în memoria internă a dispozitivului mobil. Acum deconectăm cablul și în meniul smartphone, căutăm un director la care tocmai am "aruncat" apk. Cel mai bine este să utilizați unul dintre managerii de fișiere Google Play pentru Android. După ce a constatat cererea noastră, vom rula fișierul APK și urmați instrucțiunile de pe ecran. Literalmente după câteva secunde, de mai multe, ar trebui să se bucure de un nou program / joc. 

Este demn de cunoaștere, totuși, că, de multe ori producătorii de dispozitive mobile, producătorii de dispozitive mobile includ protecția protejării în instalarea software-ului necunoscut. În această situație, trebuie să intrați mai întâi Setări, atunci alege Aplicații și selectați opțiunea Instalarea din surse necunoscute. După această schimbare, nu ar trebui să avem probleme instalarea fișierelor APK externe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu