Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul zip?

Cum și ce să deschideți fișierul zip?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul zip?

În ciuda progresului enorm, atașamentele din e-mailurile au încă o mulțime de restricții atunci când vine vorba de dimensiune. Este adevărat că puteți utiliza un cloud sau un serviciu extern care oferă fișiere, dar nu toată lumea are un cont sau o abilitate adecvată. Problema apare atunci când doriți să trimiteți sau să ridicați câteva duzini de fișiere mici. Și dacă vrem să luăm acest pachet de fișiere salvat în format ZIP?
ZIP se află lângă format RAR una dintre cele mai populare modalități de a scrie pachete cu fișiere, așa-numitele arhive. Într-un astfel de pachet, putem stoca sau trimite orice fișiere cu orice format. Aceasta este o soluție excelentă dacă vrem să trimitem câteva duzini de fișiere, de exemplu. e-mail. În loc să trimiteți fiecare fișier individual sau obosit de încărcarea lor pe server, toate fișierele sunt suficiente pentru a împacheta într-un singur fișier NP. în format zip. Dar ca acest fișier pentru a crea și despacheta?

În rețea vom găsi o mulțime de programe diferite care se vor ocupa de fișierul ZIP și unul dintre cele mai interesante program este 7-Ziip. Este adevărat că instrumentul oferă propriul său format, dar nu se poate gestiona pachetele stocate în format ZIP fără probleme. Cu aceasta, împachetăm mai multe fișiere într-o singură arhivă sau despachetați orice pachet de date. Potrivit multor utilizatori, aceasta este o alternativă ideală la un program la fel de popular, deși plătit Winrar. După instalarea programului 7-zip Putem alege să conectăm toate fișierele, care la rândul său vor duce la integrarea instrumentului cu sistemul și meniul contextual. Apoi, pentru a deschide fișierul ZIP, pur și simplu faceți clic pe acesta de două ori sau treceți la fereastra 7-Zip.
De asemenea, merită acordarea atenției la formatul de compresie a fișierelor de 7z, care se caracterizează printr-un grad ridicat de comprimare, iar acest lucru se traduce într-o economie de spațiu când împachetează mai multe fișiere. Program 7-zip În ceea ce privește compresia și decompresia, se va ocupa de următoarele formate de arhive: 7z, xz, bzez2, gzip, gudron, zip și wim. Când vine vorba de despachetarea fișierelor, instrumentul suportă astfel de formate ca ARJ, CAB, CHM, CPIO, HFS, Deb, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, Squashfs , UDF, VHD, Wim, Xar și Z.

Recomandat
Lasă Un Comentariu