Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul XPS?

Cum și ce să deschideți fișierul XPS?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul XPS?

Numărul de formate pentru diverse documente este în creștere practic de la o zi la alta, motiv pentru care merită echipat cu un software adecvat care vă va permite să previzualizați toate fișierele indiferent de format. Să verificăm cum și cum să deschidem fișierul XPS?
Să începem cu ceea ce fișierul XPS este deloc. Ei bine, fișierul XPS (specificația hârtiei XML) este un format de fișier electronic care păstrează formatarea documentelor și vă permite să înlocuiți fișierele. Fișierul din format XPS păstrează formatul dorit atunci când se afișează online sau imprimarea, iar datele conținute în acest fișier nu pot fi modificate cu ușurință. În rezumat, aceasta este soluția perfectă dacă vrem să oferim cuiva un document, dar nu vrem ca nimic să fie schimbat în ea. Ei bine, dar ce să deschidă acest tip de fișier?
Un exemplu de astfel de program poate fi Sumatra PDF. Acesta este un browser de fișiere gratuit în astfel de formate, cum ar fi PDF, DJVU, XPS, CBZ și CBR. În comparație cu alte browsere, programul descris distinge o dimensiune mică și un apetit moderat pentru resursele de sistem. Nu vom găsi mai multe funcții aici, care sunt disponibile în alte astfel de browsere. Ce poate distinge acest browser pe fundalul altora este intuitivitate și soluții simple care vor putea cu ușurință să navigheze documentele stocate în formatele menționate mai sus. Doar faceți dublu clic pe fișierul XPS sau mutați-l în fereastra Sumatra PDF pentru a afișa previzualizarea conținutului.

Sumatra PDF Nu este o aplicație care să concureze cu astfel de programe, ca de exemplu Adobe Reader. Aceasta este o aplicație prezentată pentru utilizatorii de acasă care doresc să se uite la documentele într-un mod ușor și rapid. Nu avem opțiunea de a selecta, comentând sau colorarea textului. Putem vizualiza și căuta doar o expresie de date într-un document. Aplicația funcționează foarte eficient și rapid fără a consuma o cantitate mare de memorie de operare. Trebuie să adăugați că aplicația funcționează pe Windows de la XP la Windows 8.

Recomandat
Lasă Un Comentariu