Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul XML?

Cum și ce să deschideți fișierul XML?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul XML?

Printre numărul de nenumărate diferite formate de fișiere, din când în când putem veni peste un format XML. Să verificăm ce este sub el și cum să o deschidă sub ea.
Să începem cu ceea ce fișierul XML este deloc. Într-o scurtă scurtare, acesta este formatul unei înregistrări formale de limbă pentru reprezentarea diferitelor date. Interesant, acest format nu depinde de sistem, ceea ce înseamnă că îl putem folosi atât pe computerele cu sistemul de operare Windows, cât și Mac OS X sau Linux. Datele sunt stabilite acolo în structură, ceea ce îl face să câștige o mulțime de populație în lume, iar W3C (organizație responsabilă pentru standardizarea internetului) ia dat recomandarea sa. Fișierele din acest format sunt acceptate de browserele de internet care tratează datele înregistrate în ea ca text simplu. În plus, ca în cazul fișierelor HTML, pot fi deschise și fișierele XML în notebook-uri și editori de text.
Și cel mai bun program care va funcționa nu numai cu această sarcină Notepad2. Acesta este un editor de text foarte mic, ușor de utilizat, dar un editor extrem de util și cuprinzător, care utilizează în primul rând programatori și utilizatori obișnuiți ai computerului. Notepad2 se caracterizează în primul rând printr-o interfață interesantă și intuitivă care oferă mult mai multe opțiuni decât concurentul menționat sub forma unui notebook de sistem.

În ciuda unui număr mare de opțiuni, funcții sau configurații, programul este simplu și intuitiv de utilizat. Dacă vrem să înlocuim complet notebook-ul sistemului, trebuie doar să introduceți setările programului, apoi selectați Înlocuire Notepad System). Programatorii vor aprecia opțiunea de colorare HTML Sintaxă, necesară în cazul nostru XML, CSS, JavaScript, Vbscript, ASP, PHP, CSS, Perl / CGI, C / C ++, C #, Java, VB, Pascal, Assembler, SQL, Python, NSIS, INI, REG, INF, BAT, Diff. Utilizatorii de începători vor beneficia cu siguranță de editarea textului prin drag și picătură și să caute și să convertească expresii de bază fără a fi nevoie de căutarea de text obositoare manual.
Pentru a deschide un fișier XML, imediat după instalarea programului Notepad2 Faceți dublu clic pe fișier sau deschideți editorul și trageți fișierul XML în fereastra programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu