Principal » Software » Cum și ce să deschideți fișierul xlsx fără a utiliza Excel?

Cum și ce să deschideți fișierul xlsx fără a utiliza Excel?

Software  : Cum și ce să deschideți fișierul xlsx fără a utiliza Excel?

Când lucrați pe un computer, nu vom evita contactul cu documentele stocate în diferite formate. Desigur, cei care au fost creați folosind pachetul Microsoft Office Office sunt în mod evident găsite. Un exemplu poate fi un document în format XLSX. Deschide acest fișier numai cu Excel?
Desigur, nu, pentru că deschiderea acestui fișier într-un alt program conceput în acest scop nu va fi cea mai mică problemă. Previzualizare, adăugând un comentariu sau tipărirea unui document nu va fi o problemă, deși dacă doriți să editați o foaie de calcul cu formatare identică, va trebui să instalați sau un pachet Microsoft Office sau de exemplu, de exemplu, un înlocuitor gratuit. Libreoffice. Astăzi vom face față imaginii fără editare.
Dacă vrem doar să deschidem un document sub forma unei foi de calcul salvat în format XLSX, doar descărcați și instalați programul Microsoft Excel Viewer. Acesta este un program foarte interesant care va fi util în primul rând persoanelor care lucrează cu utilizarea de foi de calcul create în Excel. Acest instrument vă permite să afișați și să imprimați un document salvat în format XLSX. Program Microsoft Excel Viewer Afișează conținutul fișierelor create și salvate în Excel 2007, precum și în variantele mai vechi 2003, 2002 (XP), 2000 și 97.


Suportul programului este foarte simplu și este practic limitat la descărcare, instalare și faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului din fișierul xlsx

Recomandat
Lasă Un Comentariu