Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul VOB?

Cum și ce să deschideți fișierul VOB?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul VOB?

Numărul de formate multimedia este imens. Numărul nenumărat de formate de muzică cu MP3 și Flac în prim plan, pentru aceste numeroase formate grafice și formate video în care conducătorii AVI sau MKV. În ciuda popularității acestor formate, încă trebuie să lovim formate relativ necunoscute și nu populare. Este posibil ca un exemplu de fișier video VOB să fie. Cum și ce să deschidă acest tip de material?
La un caz bun, dacă am instalat cele mai recente pachete de codec-uri si filtre multimedia instalate, cu recrearea acestui fișier, puteți face cu practic fiecare program multimedia. Cu toate acestea, dacă avem probleme minore, blocajele materialelor sau este o calitate slabă, putem istifica instalarea unui program extern, de exemplu Gom Player.
Gom Player este un program pentru a juca fișiere audio și video și datorită funcționalității sale, simplitatea operației și capacitatea de a juca fișiere în multe formate diferite, câștigă mai multe popularități. Programul va gestiona fișierele stocate în diferite formate, cum ar fi AVI, XVID, DIVX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 sau necesare în cazul nostru VOB. Mai mult decât atât, programul va funcționa fără a fi nevoie de a căuta și de a folosi diferite tipuri de filtre și codec-uri.

Mai mult, folosind programul Gom Player Suntem capabili să reproducem deteriorate sau ne-complet descărcate de pe Internet, care la rândul său vă va permite să verificați dacă materialul descărcat este de calitate adecvată etc. Implementarea opțiunii de captare a ecranului vă permite să capturați imaginea din filmul urmărit în prezent. Gom Player permite, de asemenea, utilizatorului să încarce subtitrări pentru filme (SMI, SRT, RT, sub) și adaptarea acestora la nevoile individuale (dimensiunea, tipul și culoarea fonturilor, poziția ecranului etc.).
Funcționarea programului nu se abate de la alte astfel de soluții. După instalarea programului Gom Player Toate fișierele multimedia se vor integra automat cu aplicația. Dacă doriți să redați un fișier VOB, faceți clic pe acesta de două ori cu butonul stâng al mouse-ului. Dacă acest lucru nu funcționează, executați programul, și apoi mutați fișierul VOB la fereastra GOM Player - redarea trebuie să pornească automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu