Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul video H264?

Cum și ce să deschideți fișierul video H264?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul video H264?

Video de înaltă rezoluție, cu imagine de mare calitate și sunet spațială, câștigați popularitate împreună cu monitoarele FullHd cu o diagonală mare și posibilitatea de a folosi un televizor mare ca monitor de calculator. Din păcate, pentru a reda fișiere stocate în format H264, este necesar un software adecvat.
Pentru inceput. Cel mai bine este să instalați cea mai recentă versiune a pachetului de filtru Ffdshow. În linia, veți găsi toate codecurile necesare care ne vor permite să jucăm practic fiecare film. În plus, un program adecvat va fi util, ceea ce va gestiona imaginea în rezoluție înaltă și sunet surround 5.1 sau 7.1. Un exemplu de astfel de program poate fi VLC Media Player. Acesta este un program foarte avansat, ușor de utilizat și complet gratuit pentru redarea de filme și muzică în multe formate diferite, cum ar fi NP. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVX, DVD, MP3, OGG etc.

De asemenea, merită menționat faptul că programul VLC Media Player este capabil să coopereze cu tuneri de televiziune prin satelit digital (DVB-S). Suportul experimental pentru mediile Blu-ray și materialele AVCHD au fost adăugate. Pentru desert, primim suport îmbunătățit pentru sunetul 5.1 și 7.1 și asistență pentru fișiere realmedia.
Desigur, programul se va ocupa de afișarea subtitrărilor, deși această funcție nu funcționează, precum și în alte programe. Cu toate acestea, VLC Media Player are alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de decodare a sunetului de la PCM Linear Blu-ray sau Dolby Digital Plus Plus.În plus, decodoarele video reale au fost îmbunătățite semnificativ în cea mai recentă versiune (versiuni 3.0 și 4.0) și WMA. Ca și cum acest lucru nu era suficient, producătorii au folosit, de asemenea, posibilitatea de a gestiona Dirac, MLP și RealVideo în recipientele MKV care face ca programul descris, una dintre cele mai bune alternative destinate redării filmului de înaltă rezoluție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu