Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul VHD?

Cum și ce să deschideți fișierul VHD?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul VHD?

Numărul de diferite formate și extensii de fișiere se poate analiza cu o amețeală a unui utilizator de computer experimentat. Unele dintre ele sunt deschise în cele mai populare programe din zadar, dar din fericire pentru fiecare fișier va fi o cale. Astăzi vom verifica cum și ce să deschidem fișierul cu extensia VHD.
Fișierul VHD este o comandă rapidă de hard disk virtual sau un format de fișier hard disk virtual. Acest tip de fișier poate conține exact ceea ce ar putea fi pe partiții fizice disc, adică fișiere, foldere, sistemul de fișiere sau partiții. Inițial, formatul a fost creat de Connex, apoi preluat de Microsoft, care la rândul său a creat Microsoft Virtual PC. Dacă avem un astfel de fișier, am primit-o de la un prieten sau descărcat din rețea și nu o putem deschide, putem încerca să o facem, de exemplu. Folosind programul 7-zip, care susține, printre altele, formatul VHD.
7-Zip este un program foarte popular, gratuit pentru arhivarea fișierelor bazate pe licența GNU LGPL. Cu aceasta, împachetăm mai multe fișiere într-o singură arhivă sau despachetați orice pachet de date. Potrivit multor utilizatori, aceasta este o alternativă ideală la un program la fel de popular, deși plătit Winrar. După instalarea programului 7-zip Putem alege să conectăm toate fișierele, care la rândul său vor duce la integrarea instrumentului cu sistemul și meniul contextual. De asemenea, merită acordarea atenției la formatul de compresie a fișierelor de 7z, care se caracterizează printr-un grad ridicat de comprimare, iar acest lucru se traduce într-o economie de spațiu când împachetează mai multe fișiere.

Programul 7-ZIP în termeni de compresie și decompresie se va ocupa de arhive următoarele formate: 7z, XZ, bzip2, gzip, gudron, zip și wim. Când vine vorba de despachetarea fișierelor, instrumentul suportă astfel de formate ca ARJ, CAB, CHM, CPIO, HFS, Deb, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, Squashfs , UDF, necesar în cazul nostru VHD, Wim, Xar și Z. Și cum funcționează totul?
După descărcarea și instalarea programului 7-zip, Toate fișierele suportate de acesta va fi asociat în mod automat. În acest caz, faceți dublu clic pe fișierul VHD care se va deschide în program 7-zip. Dacă acest lucru nu se întâmplă, executați programul și apoi treceți la fereastra de program VHD de drag-and-picătură. Dacă fișierul încă nu vrea să deschidă, există riscul ca este deteriorat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu