Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul VCF?

Cum și ce să deschideți fișierul VCF?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul VCF?

Ignoranța formatelor de fișiere și a programelor asociate cu acestea, în care aceste fișiere pot deschide în siguranță și ușor acest caz destul de comun. Este greu de surprinzător, deoarece acum numărul de extensii diferite este imens. Un exemplu poate fi un fișier VCF. Există un program care se ocupă de el?
Desigur, există. Mai mult, există un program care se va ocupa de un număr mare de fișiere diferite. Acesta este un fel de recoltator universal și ușor de utilizat Editor gratuit. Acest instrument va fi util în primul rând utilizatorilor începători care nu necesită un program de multe funcții complicate din program, dar doresc un program să susțină cel mai mare număr de formate de fișiere. După instalarea acestui program, nu trebuie să instalăm multe altele pentru a intra. Îmbunătățiți eroarea în text sau faceți o ediție foto simplă.

Pentru inceput Editor gratuit Are un instrument de bază pentru editarea textelor. Astfel încât să putem regla tipul și dimensiunea fontului, poziția textului de pe pagină, adăugați glonțul, hyperlinkul, graficul sau tabelul. În al doilea rând, programul vă permite să convertiți fișiere între formate. Așadar, putem converti fișierele create în pachetul Microsoft Office Office, cum ar fi: DOC, DOCX, XLS, XLSX, CSV, PPT, PPTX, PPS, MSG, EML, VCF, DOTX. După cum puteți vedea pe listă, formatul VCF, astfel încât este posibil să se deschidă și să editați nu va mai fi o problemă - faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului din fișier sau să-l trageți pe fereastră Editor gratuit.
Acest program nu va sfătui doar împotriva VCF, dar și cu multe altele, cum ar fi: Doc, Docx, XLS, XLSX, CSV, PPT, PPTX, PPS, MSG, EML, DOT, DOTX, WPS, TXT, BAT, CFG , log, ICI, Reg, QIF, ICA, SRT, pagini, XPS, PDF, RTF, ODT, WPD, XML, REXX, EPUB, ARW, CF2, CR2, CRW, DNG, ERF, MEF, MRW, NEF, ORF , PEF, RAF, RAW, SR2, X3F, ICO, PSD, SVG, JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, TIF, EXE, DLL, BPL, SCR, CPL, OCX, JSP, VB, C, CS , Java, PHP, SQL, CSS, ASP, ASPX, KML, MHT. Poate că acesta este un program care va rezolva majoritatea utilizatorilor începători cu fișiere de deschidere în formate necunoscute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu