Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul TGA?

Cum și ce să deschideți fișierul TGA?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul TGA?

În prezent, numărul de formate disponibile este atât de mare încât unii utilizatori nu sunt capabili să le identifice pe toate. Din fericire, cu numărul de formate care merg mână în mână programe, care sunt capabile să facă față cu mai multe și mai variate, uneori necunoscute formate de utilizatori, chiar avansate. De data aceasta vom verifica cum și ce să deschidem fișierul TGA.
Care este fișierul TGA deloc? Ei bine, TGA (cunoscut și ca un târg comercial), acesta este un format raster de fișiere grafice dezvoltate inițial de TrueVision (acum avid). Târgul este o abreviere de atunci.) Adaptor grafic avansat avansat, iar TGA se dezvoltă.) Adaptor grafic TrueVision, dar acum se referă cel mai adesea la acest format ca "Format Fair". Ei bine, dar ce fișier este deschis? Este chiar posibil?
Desigur, deci și ce este interesant, nu avem nevoie de un software specializat și scump în acest scop. Tot ce trebuie să faceți

..

Browser grafic. În acest caz, programul va funcționa, printre altele Imagina Disponibil în departamentul nostru Browser grafic. Imaginați-vă că este un browser grafic extrem de la îndemână care are o limbă de interfață poloneză, iar o greutate mică de aproximativ 1 MB face ca computerele mai slabe să se ocupe de serviciul său. Când vine vorba de formate, program Imagina reușește să se ocupe de astfel de fișiere, cum ar fi PNG, JPG, GIF, BMP, PCX, TGA, TIFB, ICO, CUR, LBM, NAU, FLI, WMF, EMF etc.

Mai mult, programul se va ocupa, de asemenea, de sprijinul arhivelor: ZIP, RAR, 7Z, ALZ, HV3, CBZ, CBR, CB7, ARJ, LZH, ouă, gudron, ISO, Cabină. Unii vor aprecia, de asemenea, fișierele de la camere digitale în astfel de formate, cum ar fi Raw, SRW, 3FR, ARW, CR2, CRW, DNG, ERF, KDC și altele.  De remarcat este funcționalitatea programului. Imaginați-vă că faceți față, printre altele, conversia masivă (de exemplu,. Schimbarea dimensiunii) sau o schimbare de grup. Ca și alte programe de acest tip, Imagina Oferă posibilitatea de a edita imagini: este posibil să se culce, să rotească și să difuzeze efecte simple: modificări ale adâncimii culorii sau setarea nuanțelor de gri. 
Pentru a porni fișierul TGA, faceți dublu clic pe el cu mouse-ul după instalarea imaginați-vă sau mutați un fișier în fereastra Program utilizând Drag-and-Drop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu