Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul de gudron?

Cum și ce să deschideți fișierul de gudron?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul de gudron?

Este foarte dificil să completați software-ul care se ocupă de sprijinul celor mai multe formate disponibile pe piață. Un exemplu poate fi așa-numitul. Arhive de fișiere care sunt salvate de la nenumărate formate. Deci, cum să deschideți fișierul de gudron și ce program?
Cu toate acestea, să începem cu ceea ce fișierul de gudron este deloc. Ei bine, numele TAR vine de la cuvintele englezești de arhivă de bandă sau arhiva curea. Acesta este un format unic conceput pentru a plasa un grup de fișiere într-un singur fișier vrac (așa-numitele. Arhiva), care poate fi apoi comprimată cu programe GZIP, BZIP2, Compress sau LZMA. Acest lucru, la rândul său, va face ca datele de arhivă să se transforme într-un fișier .gudron.Gz (pe scurt .TGZ), .gudron.BZ2,.gudron.Cu, și .gudron.Lzma. Ei bine, dar cum să deschideți acest fișier și ce program de utilizare?
Dacă ne pasă de un program universal care poate gestiona mai multe sarcini, putem alege o versiune de testare a programului Ultimatezip. Aceasta este o propunere foarte interesantă concepută pentru persoanele care doresc să comande pe computerul lor. Instrumentul oferă opțiuni de compresie și decompresie fișiere în diferite formate. Folosind programul Ultimatezip Putem împacheta astfel de fișiere ca documente, multimedia de diferite tipuri, filme, muzică, fotografii etc. Și toate acestea în aproape orice format. Acest program este o soluție ideală pentru persoanele care doresc să organizeze biblioteci uriașe din aceste fișiere - cu câteva duzini de gigabii de muzică, sute de fișiere pot provoca probleme. Dacă cineva dorește fișierele neutilizate pentru a stoca în figura unui element, ar trebui să utilizați programul de compresie.

Desigur, cel mai important în cazul nostru sunt formatele cu care se poate ocupa programul Ultimatezip. În acest subiect, instrumentul descris nu poate gestiona astfel de formate ca zip, 7-zip, cabină, lha (LZH), eroul nostru de text garnit, Gzip, Bzip2, BH, XXE, UUE, precum și MIME (Baza 64). Dacă vrem să despachetăm un pachet, programul se poate ocupa cu formate suplimentare: AR, ARJ, ARC, ACE și ZOO ZOO. Și cum funcționează deloc și cum să deschidă fișierul de gudron?
Ca și în cazul altor soluții de acest tip, instalați pur și simplu programul Ultimatezip, și apoi faceți dublu clic pe gudronul de pe gudron. De asemenea, putem profita de o metodă mai convenabilă de drag-și-drop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu