Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul RMVB?

Cum și ce să deschideți fișierul RMVB?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul RMVB?

În prezent, computerele sunt în primul rând mașini multimedia care ar trebui să joace practic tot ceea ce îl ordonă doar să-l cer. Din păcate, uneori se întâmplă ca fișierul să protesteze și nu dorește să se reproducă. Un exemplu de astfel de format rezistent poate fi RMVB. Să alegem cum și ce să o deschidem.
Și care este formatul RMVB deloc? Ei bine, RMVB este într-adevăr un container multimedia care este o versiune extinsă a containerului REALMEDIA (.RM) pentru posibilitatea stocării fluxurilor de date cu rata variabilă a biților (VBR). Vorbind într-o scurtătură mare, în format RMVB puteți potrivi un film cu o calitate foarte asemănătoare, ca în format AVI, dar întregul va ocupa mult mai puțin spațiu. Cu ceva timp în urmă, filmele înregistrate în acest format au fost o alternativă ideală pentru suporturile dispozitivelor mobile care au avut un spațiu pe disc mai mic și nu au nevoie de o imagine de mai sus și o calitate a sunetului. Și ce să deschidă acest tip de fișiere?

O soluție interesantă este un set de codecuri cu un player simplu Alternativa reală. Întregul permite utilizarea fără probleme a fișierelor Realaudio (.rasă .Rpm), realmedia (.rom .cadru .RMVB .RPX .Smi .Smil), realtext (.Rt) și readpix (.Rp) fără a fi nevoie să instalați software-ul real al realonei sau realplayerului. Mai mult, pachetul include, de asemenea, pluginuri speciale de browser web care vă permit să redați formatele menționate anterior în fereastra browserului.
După instalarea pachetului, faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului dintr-un film scris în format RMVB - Redarea ar trebui să pornească automat în programul implicit. De asemenea, putem folosi metoda drag-and-drop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu