Principal » Internet » Cum și ce să deschidă un fișier brut?

Cum și ce să deschidă un fișier brut?

Internet : Cum și ce să deschidă un fișier brut?

Pentru mulți utilizatori începători, singurul format foto dreapta este JPG. Acest lucru este, desigur, cel mai popular format, dar specificul său face calitatea fotografiilor foarte limitate. Alternativa este formatul brut brut oferit de camerele digitale avansate.
Din păcate, problema formatelor brute este incompatibilitatea cu cele mai populare programe pentru a răsfoi fotografii, ceea ce ezită în mod semnificativ să folosească camera. Pentru a deschide sau a converti fișierele brute, este necesar un program avansat, de exemplu Photoshop, deși această soluție nu aparține unui simplu sau ieftin. Din fericire, există programe care vă permit să afișați imagini stocate în format RAW.

Un exemplu de un astfel de program este Brut Therapee. Aceasta este o aplicație simplă pentru a utiliza sarcina principală de a citi și a apela fișierele brute. Mai mult, utilizatorul poate salva o fotografie într-un altul, citit pe fiecare dispozitiv (8 biți), PNG (8 sau 16 biți) și TIFF (8 sau 16 biți). Aplicația are un motor avansat pe 96 de biți, astfel încât nu există un impact negativ asupra calității imaginii. Mai mult, utilizatorul poate suferi o imagine a unei prelucrări grafice de bază constând în reducerea zgomotului sau utilizarea efectelor de cartografiere a tonurilor care dau efectul similar cu fotografiile HDR.
Desigur, nu trebuie să folosim editorul încorporat, să convertesc doar la un alt format și să utilizez un alt program gratuit de editare a fotografiilor. Suportul programului este foarte simplu, în timp ce reproducerea fișierului RAW este limitată la instalarea programului Brut Therapee și faceți dublu clic pe butonul Face din fișier. Cu toate acestea, trebuie amintit că operațiunile de acest tip de fișiere în funcție de puterea de calcul a computerului pot dura până la câteva minute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu