Principal » Internet » Cum și ce să deschideți un fișier RAR?

Cum și ce să deschideți un fișier RAR?

Internet : Cum și ce să deschideți un fișier RAR?

Fișierele stocate în format RAR nu sunt altceva decât arhivă, așa-numitele. "Pack ". Acesta este un format extrem de popular, motiv pentru care deschiderea sa, dacă nu este o parolă protejată, nu ar trebui să fie o problemă.
În această sarcină, ne vom ajuta un program extrem de popular Câştigător. Acesta este probabil cel mai popular program de compresie și decompresie a fișierelor disponibile acum în rețea. Recent, a apărut generația uneia dintre cele mai bune aplicații de acest tip în lume. Programul este foarte mic, cântărind un program de 2 MB, care este capabil să facă față unor cantități uriașe de fișiere pentru arhivă. Dovada? Câştigător poate lucra cu arhive până la 8 miliarde de gigabyte, datorită cărora suntem capabili să arhivați o bază de date imensă de o corporație mare.
Suportul programului este foarte simplu, iar chiar și utilizatorii începători vor stăpâni toate opțiunile, deși precauți și neexperimentați pot folosi expertul încorporat, care vă permite să atingeți toate funcțiile programului de la început până la capăt. Și cum să deschideți un fișier salvat în format RAR?
După descărcarea și instalarea programului, pictograma fișierului nostru RAR ar trebui să schimbe aspectul. Pentru ao deschide, faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului - după un timp, conținutul va apărea în fereastra programului Câştigător.

Dacă preferăm să despachetați fișierele în orice locație, faceți clic dreapta pe fișier și selectați opțiunea corespunzătoare din meniul contextual.

Recomandat
Lasă Un Comentariu