Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul PSD fără Photoshop?

Cum și ce să deschideți fișierul PSD fără Photoshop?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul PSD fără Photoshop?

În mod obișnuit, formatele create de programe specifice nu sunt disponibile pentru alte instrumente. Se pare că grafica creată utilizând Photoshop și salvată în format PSD poate fi deschisă numai în acest program. Din fericire, acum disponibilitatea diferitelor instrumente grafice înseamnă că fișierul PSD poate fi deschis într-un alt și cel mai important, un program complet gratuit.
Teoretic, putem descărca versiunea de testare a Adobe Photoshop, dar este nevoie de o mulțime de spațiu pe disc, necesită înregistrare și oferă doar 30 de zile (sau mai puțin) activități. După acest timp, utilizarea este imposibilă, dacă nu cumpărăm o licență. O alternativă la o astfel de soluție poate fi un program Gimp.
Gratuit Gimp Este o alternativă ideală la un alt program cunoscut pe care Photoshop sau Corel este. Este adevărat că GIMP este cel mai popular dintre utilizatorii Linux, dar de ceva timp și pentru suporturi de calculator cu sistemul Microsoft Windows apreciază enormitatea potențialului acestui instrument. Acest program este potrivit pentru crearea de grafică, modificări în dimensiuni, fragmente de tăiere a fotografiilor, efectuați operațiuni pe culori sau convertiți diferite formate de fișiere grafice, inclusiv PSD. Să spunem cum funcționează.
După descărcarea și instalarea programului Gimp, Începem - după câteva momente, vor fi ferestrele principale ale instrumentului.

Pentru a deschide un fișier PSD, în fereastra de mijloc, faceți clic pe Fişier, și apoi alegeți Deschis. În fereastra de căutare, mergem la locația fișierului PSD și faceți clic pe el de două ori cu butonul stâng al mouse-ului.

După un moment, imaginea PSD va apărea în spațiul de lucru al programului Gimp.

Recomandat
Lasă Un Comentariu