Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul PDF pe tabletă

Cum și ce să deschideți fișierul PDF pe tabletă

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul PDF pe tabletă

Multe comprimate Android utilizatori le folosesc nu numai la divertisment sau navigând pe Internet. Aceste dispozitive sunt foarte des perfecte ca birouri mobile. Trimiteți și primiți e-mailuri, răsfoiți cele mai recente informații despre industrie, previzualizați și editați toate tipurile de documente - aceste operațiuni sunt efectuate aproape la fel de simple ca și pe computer. Jednem de la cele mai populare formate pentru documente utilizate pentru a crea diferite tipuri de texte, planuri, prezentări sau contracte este PDF. Următorul text va prezenta câteva, în opinia noastră, cele mai bune aplicații gratuite pentru a deschide acest tip de documente și va demonstra cum se face.

Adobe Reader

Prima aplicație oficială Adobe, adică Adobe Reader. Versiunea sa de calculator este, probabil, cel mai popular program pentru citirea fișierelor PDF. În mod similar, în cazul unei versiuni mobile create pentru utilizatorii smartphone-urilor și a comprimatelor Android. Trebuie să recunosc că Mobile Adobe Reader se poate lăuda cu o funcționalitate imensă și o interfață extrem de convenabilă. Acest lucru a fost, de asemenea, adaptat la cele mai recente comprimate cu ecrane HD - funcționarea sa este extrem de intuitivă, iar icoanele și opțiunile sunt adaptate ecranelor care afișează imaginea de înaltă rezoluție. Funcționalitatea de bază Adobre Reader include:

- Abilitatea de a deschide direct fișiere PDF făcând clic pe ea,

- Posibilitatea de a deschide documente PDF direct din atașamente de e-mail-uri, site-uri și alte aplicații care acceptă funcționalitatea „Share “,

- O interfață simplă care vă permite să măriți mai aproape și să ștergeți fragmentul selectat al documentului, selectați și copiați text, introduceți comentarii.

- Opțiunea modului de noapte permite ca documentele să citească confortabil într-o cameră întunecată,

- Posibilitatea de a converti fișierele PDF la DOC sau DOCX, XLSX și RTF pentru o editare simplă.

Merită adăugată că aplicația prezentată este disponibilă în poloneză, care va simplifica în mod semnificativ serviciul, în special utilizatori puțin mai avansați. 

Pentru a putea deschide rapid un fișier PDF, trebuie să descărcați mai întâi aplicația și instalați aplicația. Mai târziu, în scopul de a deschide un document PDF, în memoria tabletei noastre, trebuie doar să faceți clic pe ea pentru a vedea conținutul. Dacă am primit un e-mail cu un atașament sub formă de PDF, facem clic pe acesta (client de e-mail standard pentru Android) și acest lucru se deschide automat în Adobe Reader.

Reader PDF

Pentru cei care nu au nevoie de o astfel de mare funcționalitate, care oferă Adobe Reader pe care îl oferim Reader PDF de la Ivan Ivanenko. Această aplicație este recomandată în principal ventilatoare de cărți electronice, care sunt foarte des emise sub formă de documente PDF. Un meniu simplu, deși nu este disponibil în poloneză, nu ar trebui să facă o problemă cu manipularea. Funcționalitatea de bază a programului prezentat include, printre altele:

- O opțiune care vă permite să introduceți pagina cu un singur clic,

- Motorul de căutare text,

- Modul de noapte pentru confortabil pentru a citi un text lung noaptea,

- Căutați cărți electronice instalate în memoria dispozitivului,

- Opțiune cu ecran complet,

- Abilitatea de a seta "pe o orientare rigidă" a imaginii afișate (orizontală sau verticală),

- Abilitatea de a configura viteza de derulare automată laterală,

- posibilitatea de a ne împărtăși cărțile electronice sau filele direct din program.

O opțiune specială este, de asemenea, un widget special, care vă permite să plasați documente PDF selectate de pe desktop tabletă sub formă de miniatură (abilitatea de a seta dimensiunea lor). Ne dă posibilitatea accesului instantaneu la ei. Pentru a reda un fișier PDF în Reader PDF, doar în opțiuni, selectați Răsfoiți și căutați documentul dorit al dispozitivului Dispozitivului. Cu toate acestea, după ce configurați widgetul, selectați fișierele de interes pentru noi și acestea vor fi plasate automat pe desktop sub formă de miniaturi.

Android PDF Viewer

Al treilea și, în același timp oferind cea mai mică funcționalitatea propunerii este Android PDF Viewer. Această aplicație este destinată celor mai puțin solicitanți utilizatori care nu au utilizat documente PDF prea des, dar ar dori să le poată deschide pe comprimatul lor. Cel mai mare avantaj al aplicației este dimensiunea sa. După instalare, este nevoie de doar 1.4 MB. Totul va oferi cele mai multe funcții de bază - capacitatea de a reduce sau mări fragmentul selectat al documentului, derularea paginilor și afișarea imaginii atât de verticală și orizontală, posibilitatea deschiderii directe a atașamentelor prin e-mail. Pentru a putea deschide PDF în aplicația Android PDF Reader, faceți clic pe documentul dvs., iar acesta va fi afișat automat prin programul prezentat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu