Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul NRG?

Cum și ce să deschideți fișierul NRG?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul NRG?

Recent, așa-numitele imagini de disc sunt din ce în ce mai populare. Acestea sunt copii electronice ale mediilor fizice care funcționează pe același principiu (redarea utilizând unitățile virtuale), dar vă permit să economisiți medii valoroase - CD-uri, DVD-uri, Blu-ray etc. Din păcate, unele formate sunt mai puțin familiare și provoacă probleme atunci când se joacă. Să verificăm cum și cum să deschidem fișierul NRG.
În prezent, fișierele NRG devin din ce în ce mai populare, motiv pentru care merită să verificați ce program să redați acest tip de fișier. În prezent, tot mai multe instrumente gestionează formatul NRG, iar unul dintre ele este VirtualDVD. Aceasta este o soluție gratuită prin care putem crea unități virtuale, apoi instalați orice imagini pentru CD-uri, DVD, Blu-ray etc. Este o propunere ideală pentru cei care nu doresc să distrugă mass-media originale și uneori foarte valoroase.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale programului este performanța ridicată și un mic apetit pentru resursele informatice. După instalare, programul este disponibil de pe tava de sistem - pentru a utiliza opțiunile de bază, faceți clic dreapta pe pictograma din tavă și apoi selectați acțiunea necesară. "Montare imagine ". În acest mod, putem deschide fișierul NRG - imediat după selectarea opțiunii corespunzătoare pentru a găsi un fișier salvat pe disc sau mediu extern.
Instrumentul se va ocupa de funcționarea unor astfel de formate ca B5T / B6T, BIN, BWT, CCD, CDI, Cue, DVD, IMG, ISO ,, LCD, MDS / MDF, NRG și PDI. Desigur, după montarea imaginii, utilizatorul obține accesul la toate fișierele - funcționează la fel ca după introducerea unui disc convențional CD, DVD sau Blu-ray la unitate. Bineînțeles, în acest caz totul funcționează mai repede, mai eficient și fără zgomote enervante care ies din unitate. Programul vă permite să creați până la 24 de unități virtuale care funcționează independent unul de celălalt și să ofere aceleași posibilități.

Recomandat
Lasă Un Comentariu