Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul NES?

Cum și ce să deschideți fișierul NES?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul NES?

În prezent, jocurile pe calculator au efecte speciale uimitoare, grafică realistă și sunet ca un cinematograf, dar cerințele lor hardware sunt pur și simplu inaccesibile pentru unele computere. În plus, mulți utilizatori experimentați care au fost interesați de computerele de la copil să ajungă la timp în care grafica nu a fost bazată pe. De exemplu. până când timpul consolei NES. Din fericire, acest lucru este posibil!
O rețetă pentru trecut la trecutul și reproducerea jocurilor stocate în format NES este programul potrivit și, mai exact, emulatorul consolei NES. Una dintre cele mai bune soluții de acest tip este programul Nestopia. Potrivit multor utilizatori, acesta este unul dintre cele mai bune emulatori vârstnici Konsol Nes / Famicon Nintendo. Programul vă permite să rulați titluri de joc eliberate pe aceste console fără a trebui să instalați pe computerele cu Microsoft Windows și Mac OS X sau Linux.

Program Nestopia Sărbătoriți jocurile stocate în cele mai populare formate, cum ar fi FDS și descrise în cazul nostru NES și vor oferi o emulare ideală atât a imaginii, cât și a sunetului. Mai mult, emulatorul suportă sistemele NTSC și PAL, datorită cărora putem să putem emula practic toate jocurile, indiferent de țara de origine. Ca și cum nu ar fi fost suficient, folosind programul Nestopia De asemenea, putem emula diferite versiuni de controlere, tampoane, tastaturi etc. Utilizarea programului este foarte simplă. Doar faceți dublu clic pe butonul din stânga din fișierul NES după instalarea Nestopia sau mutați fișierul în fereastra programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu