Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul MDF?

Cum și ce să deschideți fișierul MDF?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul MDF?

Unele formate de fișiere sunt necunoscute chiar și utilizatorilor avansați de computer. Windows când încearcă să pornească "Răspândiți-vă mâinile " fără a oferi ajutor. Din fericire, putem găsi programe care se vor ocupa de toate fișierele. Un exemplu de format MDF și potrivit pentru deschiderea instrumentelor Daemon Lite poate fi.
Dacă avem fișiere în format MDF pe disc, cel mai bun program care se va ocupa de serviciul lor va fi Daemon Tools Lite. Fișierele MDF sunt fragmente ale imaginii discurilor în care practic orice date pot fi salvate - de la instalații și programe de joc, pe discuri cu muzică, filme și orice fișiere. Programul menționat, pus la dispoziție pe baza unei licențe gratuite (cu excepția aplicațiilor comerciale), probabil probabil cea mai populară soluție de acest tip disponibilă pe Internet.
De Daemon Tools Lite Creăm unități virtuale pe sistemul de operare Windows, ținând cont de varietatea tehnologiilor de securitate, cum ar fi Laserlock, CDCOPS, Securom, Safedisk, Starforce, Protect CD etc. Acest instrument este, de asemenea, o soluție excelentă pentru jucătorii care doresc să salveze media originală poate crea o imagine de disc. Unele jocuri necesită o prezență constantă a unui operator de transport în unitate, iar acest lucru la rândul său, afectează în mod negativ durata de viață a suportului original.

Interfața programului este foarte ușor de utilizat - pictograma programului se integrează cu tava de sistem. De asemenea, utilizatorul poate seta programul de pornire cu sistemul, astfel încât toate unitățile și imaginile sunt disponibile după câteva clicuri. Lite versiune a programuluiInstrumente de daemon, este adesea o funcționalitate oarecum limitată - vă permite să creați până la 4 unități virtuale care funcționează independent unul de celălalt - dar este suficient pentru un utilizator normal care dorește să ruleze o imagine de disc salvată în MDF. Printre formatele deservite, în plus față de MDF, putem găsi, printre altele, Cue, bin, ISO, BWT, MDS, CDI, PDI, NRG, B5T etc.
Pentru a deschide un fișier în format MDF, faceți clic pe acesta de două ori cu clic stânga - fișierul trebuie să monteze automat unitatea virtuală creată de Daemon Tools Lite. Putem alege, de asemenea, opțiunea de dreapta din meniul contextual programului - clic dreapta pe pictograma programului în tava de sistem (lângă ceas) și selectați din meniul contextual Drivere virtuale și faceți clic pe unitatea selectată. Apoi urmăm fișierul MDF pe care doriți să-l deschideți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu