Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul Lua?

Cum și ce să deschideți fișierul Lua?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul Lua?

În cele mai multe cazuri, știm cum să deschidem fișierul salvat pe computerul dvs. Din păcate, uneori formatul este necunoscut și niciunul dintre programele disponibile nu poate deschide corect fișierul. De data aceasta, vom face față formatului LuA și un program care se va ocupa de serviciul său.
Să începem cu ceea ce este formatul Lua. Ei bine, Lua este într-adevăr un limbaj de script inițial conceput pentru extinderea funcționalității diferitelor aplicații. Interesant, acest format de ceva timp este foarte des folosit ca o limbă autonomă. Această limbă este implementată ca o bibliotecă de limbă mică, scrisă în conformitate cu standardul ANSI C. Deci, teoria, să ajungem la practică. Ce putem deschide acest fișier?
În acest caz, fiabile va funcționa din nou Notepad++, care susține o cantitate imensă de diferite formate și este o componentă obligatorie a software-ului de calculator nu numai programatori avansați, ci și utilizatorii novici care își încep aventura cu programare sau doresc doar să aibă un program adecvat pentru multe sarcini.

Reamintim, Notepad ++ va face față cu succes cu sprijinul unor astfel de limbi de programare, cum ar fi JavaScript, fișierul RC, MakeFile, NFO, DOXYGEN, INI, LOTC, Obiectivul C, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, scriptul UNIX Shell , Fortran, NSIS, C, C ++, Java, C #, XML, HTML, PHP, ASP, VB / VBS, SQL și Flash. Trebuie să fie admisă că răspândirea limbilor acceptate este cu adevărat impresionantă și cu siguranță va satisface chiar și utilizatorii pretențioși și foarte exigenți.
Pentru cele mai importante funcții ale programului Notepad++ În primul rând, Autocomplete, care va fi utilă nu numai începători, ci și utilizatori avansați. În plus, aplicația oferă posibilitatea de a lucra pe mai multe carduri, diviziune ecran, precum și instrumentul de căutare și conversie pentru semne (cuvinte, linii, fraze, propoziții etc.). Și cum să deschideți un fișier în format Lua? Aceasta este, evident, o operație simplă la butonul stânga al mouse-ului stânga din fișierul pe care doriți să-l deschideți. De asemenea, putem folosi metoda drag-and-drop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu