Principal » Software » Cum și ce să deschideți fișierul LNK?

Cum și ce să deschideți fișierul LNK?

Software  : Cum și ce să deschideți fișierul LNK?

Uneori, dacă doriți să deschideți un program sau un fișier există o problemă - sistemul nu poate efectua în mod corespunzător o anumită operație. Din păcate, acest lucru se întâmplă, de obicei, cu cauze inexplicabile și destul de greu de găsit rapid diagnosticul corect. În mod similar cu fișierele cu extensia LNK. Și ce să le deschidă?
Deja la început, merită remarcat faptul că nu vom găsi niciun program care să poată deschide rapid și eficient fișierul cu extensia LNK. De ce? Acest lucru se extinde pur și simplu abrevierea, iar această abreviere duce la programul corespunzător. Vorbind într-o mare simplificare, fișierele cu extensia LNK sunt comenzi rapide care vă permit să executați programe atribuite acestora. Poate fi o scurtătură pentru un player media sau un joc plasat pe un desktop de calculator. Dacă un anumit joc sau un program a fost deteriorat sau eliminat de pe un computer, apoi lăsați pe desktop sau în orice comandă rapidă de dosar nu mai funcționează.

Bineînțeles, singura soluție este de a reinstala programul la care sa referit la o scurtătură scurtă. Dacă nu putem obține astfel de informații sau pur și simplu nu ne amintim ce sa referit la o scurtătură rapidă, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului din neajuns, alegeți Proprietăți, și apoi verificați calea în câmp Componenta finală. De obicei, după numele dosarului, vom putea ști ce program. În mod tipic, comenzile rapide nu mai funcționează atunci când programul este îndepărtat, mutat sau dezinstalat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu