Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul JS?

Cum și ce să deschideți fișierul JS?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul JS?

Unele folosesc un computer numai la divertisment, navigarea în rețea și comunicare cu prietenii, în timp ce alții tratează PC-ul ca mașină de lucru multifuncțională. Dacă cineva dorește să schimbe dispozitivul liniștit într-un instrument puternic pentru multe sarcini, el ar trebui să înceapă cu elementele de bază, adică formatele de cunoștințe. Astăzi vom verifica cum și ce să deschidem fișierul JS.
Start Să cu ceea ce fișierul JS este, în general,. Ei bine, JS nu este altceva decât fișierul Java Script, adică rezultatul final al lucrărilor referitoare la limbajul de programare scripting. Acest format a fost dezvoltat de Netscape și este adesea folosit pe site-uri web. Deși începătorul, utilizatorul va satisface că toate animațiile și programele de rețea vor fi difuzate corect și voi vedea cu siguranță astfel de materiale în afara browserului și, eventual, să editați la propria dvs. discreție.
Pentru a deschide acest fișier, este necesar software-ul corespunzător. Un exemplu de un instrument ideal este cu siguranță Adobe Dreamweaver. Este adevărat că acest lucru nu este o aplicație gratuită - este pus la dispoziție pe principiul unei licențe Trial - dar are, practic, tot ceea ce programator și nevoile avansate ale utilizatorilor. Adobe Dreamweaver De mai mulți ani liderul printre software pentru a crea site-uri web și aplicații web. Instrumentul combină multe ingrediente, inclusiv vizualizarea proiectului creat, împreună cu sprijinul pentru ColdFusion, PHP5, ASP, tehnologia ASP.NET, JSP și AJAX, și toate acestea se datorează utilizării platformei spry.

Adobe Dreamweaver În versiunea CS6, o îmbunătățire semnificativă a performanței serverelor FTP a fost experimentat, care transferă la economii uriașe atunci când se lucrează cu fișiere mari transmise și primite de la rețea. În plus, tehnologia PhoneGAP a fost actualizată pentru a crea aplicații mobile pentru dispozitivele din IOS și Google Android, precum și suportul bibliotecii JQuery pentru dispozitivele mobile și foile CSS3 au fost îmbunătățite.
Vă rugăm să rețineți că suportul de program nu aparține utilizatorilor simpli și începători ar trebui să se deplaseze în numeroase ghiduri disponibile în rețea. Serviciul de bază este limitat pentru a rula programul și a transfera la fereastra lui JS File Drag-and-Drop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu