Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul JAR?

Cum și ce să deschideți fișierul JAR?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul JAR?

De obicei, în majoritatea cazurilor, avem un program adecvat pentru a deschide mai multe fișiere în diferite formate. Din păcate, uneori se întâmplă că un fișier este extrem de rezistent. Un exemplu poate fi un fișier de jar neobișnuit. Să presupunem ceea ce este acesta și ce să-l deschidă?
Borcan (scurt pentru ang. Arhiva Java) este pur și simplu o arhivă specială ZIP utilizată pentru structurarea și comprimarea fișierelor de clasă Java și a metadatelor conexe. Vorbind într-un scurt scurt, fișierele cu extensia JAR sunt aplicații scrise în Java, majoritatea cazurilor destinate telefoanelor mobile mai vechi NP. Cu Symbian. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că le putem deschide doar pe un telefon mobil - în Java, diverse aplicații în Windows sunt, de asemenea, create foarte des. Deci, putem încerca să deschidem acest fișier pe telefonul dvs. mobil - după descărcarea fișierului în memoria dispozitivului - precum și încercați să deschideți un fișier utilizând un program de calculator, de exemplu Câştigător.

Câştigător Acesta este probabil cel mai popular program de compresie și decompresie a fișierelor disponibile acum în rețea. Recent, a apărut generația uneia dintre cele mai bune aplicații de acest tip în lume. Programul este foarte mic, cântărind un program de 2 MB, care este capabil să facă față unor cantități uriașe de fișiere pentru arhivă. Dovada? WinRAR poate lucra cu arhive până la 8 miliarde de gigaoctes, datorită cărora suntem capabili să arhivați o bază de date imensă chiar și o mare corporație. Suportul programului este foarte simplu, iar chiar și utilizatorii începători vor stăpâni toate opțiunile, deși precauți și neexperimentați pot folosi expertul încorporat, care vă permite să atingeți toate funcțiile programului de la început până la capăt.
Pentru a deschide fișierul JAR din WinRAR, faceți clic dreapta pe fișier, apoi selectați din meniul contextual deschis cu, și apoi selectați programul Câştigător. De asemenea, putem deschide fișierul JAR tragând-o în fereastra programului prin drag-and-picătură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu